User Tools

Site Tools


sw:map:fellburn

Fellburn

Fellburn er den mindste by i Deepwinter, den ligger ved foden af Redstone mountains. Byen er ikke længere hvad den har været, i sin travleste tid boede her omkring 400 mennesker. Den primære indtægt kom fra minearbejde i Fellburn bruddet en mil fra byen. Der blev primært brudt kobber- og blymalm. Der var dengang en del familier og byen husede også to kroer, et bordel og et par butikker.
Men for ca 10 år siden var bruddet udpint og afkastet blev meget lavere. I dag er der blot omkring 50 mennesker tilbage og én kro-butik i byen der hedder Guldtanden.
Bruddet er stadig givende men blot meget mindre end før og i dag arbejder dagligt en 10-15 mennesker i bruddet.

Nævneværdige personer i byen

Samuel “Sammy” Borg (Minemester): Sam er ikke en velplejet mand, har haft flere koner der alle har forladt ham med deres fælles børn. Men Sam lade sig ikke på på af det. Han arbejder stadig ihærdigt i bruddet og har sammen med et par venner fra byen påbegyndt en mere regulær mine da den nære åre i bruddet næsten er udpint.

Lone “Heste Lone” Hæstran (Herbalist/Animist): Lone er en ældre kvinde med sjusket gråt hår og et generelt upasset ydre. Hun leverer hjælp med urter og afhælper sygdomme i byen når hun kan det. Hvorfor hun ikke har forladt byen vides ikke men der er rygter om at hun er eftersøgt for hekseri i Oakburn og hun derfor holder sin sidste tid tilpas tæt på Ly-Aran så hun til enhver tid kan smutte derfra hvis det brænder på. Hun har i øvrigt en et øjet ravne familiar ved navn Bergundia.

Kerry “Guldfe” Gilbert (Krofatter): Guldfe som alle i byen kalder Kerry er en sjusket udseende krofatter der passer sin kro: Guldtanden men mere ildhu end man lige først ser. Han brygger en dårlig øl men laver en god gryderet.

Harry “Caravan” Stoner (minearbejder): Harry er altid omkring Samuel Borg, som regl lige bag ham, derfor hans tilnavn Caravan. Harry siger ikke meget og er altid enig med Samuel.

sw/map/fellburn.txt · Last modified: 2019/03/25 14:55 by gm