User Tools

Site Tools


sw:map:mansfield

Mansfield

Byen Mandfield i herredet Summermoor ligger egentlig ret utilgængeligt fra land. En snørklet og besværlig sti igennem den omkringliggende marsk og skov fører til byen. Fra vandsiden er det heller ikke let da byen ligger ved den fjord der bliver til floden Thranden på et usædvanligt lavvandet sted, så kun mindre skibe kan ligge til.
På trods af disse ret dårlige forhold er byen af an anseelig størrelse, her bor omkring 600 mennesker. Næsten alle lever af muslinger der fanges på de lave banker ud til Bay of Meluria. Ud over muslinger på bankerne findes der i grotter langs vandet også værdfulde svampe der blandt andet benyttes i fremstillingen af Jervie samt som ingrediens i gourmet middage i Lethys og Norek.
Byens oprindelse kender ingen helt, men alle ved at Eventyren og deltidstroldmanden Patrice Mansfield slog sig ned her efter han havde fundet de første Mansfield svampe og bragt dem til Norek. Og siden den dag voksede byen sig stor på svampe og muslinger.
Patrice døde for omkring 15 år siden af alderdom og efterlod sig hans herregård: Mansfield Manor på en drænet eng til en paladinorden i byen. Ordnen Leaf-defenders har dog ikke rigtig har haft midler til at vedligeholde herregården og siden satte de den til salg efter at havde solgt inventaret gennem årene. Gården er aldrig blevet solgt og står nu forfalden og halvsunket et stykke uden for byen.

Nævneværdige personer i byen

Valerie Yvette Henshel (Borgermester): Selvom Valerie er respekteret for hendes kunnen mener de fleste at hun primært har vundet valget til borgermester fordi hun ser godt ud.

Olix Tallman (Politimester): Olix er selv soldat af profession og har 5 hjælpere i byens milits der opretholder lov og orden. Byen har desuden en reserve milits på omkring 50 mænd der kan stille op med en del timers varsel.

Rastellion Cuvee (Milits medlem): Rastellion er halvelever og en trænet kriger med en fortid som eventyrer, han er i politistyrken og primært på nat opgaverne da natten falder ham let.

Harvey Osmond (Havnefoged): Harvey står for at alt kører roligt på havnen og at gods der skippes ud fra byen fortoldes ordentligt. Harvey har sin egen havnemilits på en 10-15 mand der er klar til at gøre hvad end Harvey siger.

Calanthia Kurgan (Leder af havnemilitsen): Calanthia leder havnemilitsen og følger Harvey trofast. Hun siges at have et godt øje til Rastellion fra bymilitsen og gør hvad hun kan for at komme i snak med ham.

Adrian Merckle: (Leder af Leaf-Defenders):

Silvia Bettencourt (Herbalist): Silvia er byens lokale urtepusher, hun kender skoven og marsken rigtig godt. Hun er sikker på at hulerne ved kysten er forbundet på en eller anden vis. Silvila var i en periode bange for at hulerne ville være en trussel mod byen da de kunne tiltække alverdens væsner, men hun har ikke fundet nogle trusler eller tegn på dette på hendes rejser hidtil. Silvia bruger en del tid mes spejderen Benjamin Gormswald.

Benjamin Gormswald (Ranger/eventyrer): Benjamin elsker at sejle ud på hans lille båd og undersøge hulerne langs kysten. Han lever af de værdigenstande han finder på hans rejser. Han er ofte væk i flere dage af gangen. Han ses tit i selskab med Silvia når han er i Mansfield.

sw/map/mansfield.txt · Last modified: 2019/04/20 12:58 by gm