User Tools

Site Tools


sw:map:neighmoor

Neighmoor

Byen Neighmoor er hovedbyen i herredet Summermoor. Byen ligger smukt ud til Bay of Meluria og har en veludbygget moderne havn der holde næsten lige så mange skibe som Stonearch.

Herredets herremand Sir Justin Pavalier bor i denne by i hans flotte byhus kendt som Pink Lodge grundet de rødelige tuff sten huset er bygget med.

Byen er bemærkelsesværdigt vel kloakeret og med mange vandposter og springvand rundt omkring i byen. Dette skyldes udelukkende den gamle Neighmoor akvædukt der løber fra bjergene i Ly-Aran. Akvædukten er mere end 800 år gammel og en betydelig del af herredets ressourcer går til at holde dette tekniske vidunder fungerende.

Neighmoor har også et stort Valristempel kendt som Neighmoor basilicaen i byen. Templet er løst tilknyttet United church of Orhan.


Neighmoor basilicaen

Nævneværdige personer i byen

Sir Justin Pavalier (Herremand af Summermoor):

Gabriel Laframboise (Borgermester): Neighmoor har et byråd bestående af 2 personer Justin vælger og 5 byen stemmer om. Gabriel er en erfaren herre i 40'erne der altid er topscorer blandt byens valgberettigede. Byrådet konstituerer sig selv, og har ganske vide beføjelser i selve byen.

Jaques Donnet (Politimester):

Edoardo Campoli (Havnemester):

Beatrice Torryngton III (Ypperstepræstinde i Valristemplet):

Hannah Elizabeth Marie Tallman Pavalier (Ejer af café Rendezvous): Som datter af herremanden åbnede Hannah en café hun og hendes veninder drev primært for at få tiden til at gå, men også for at prøve kræfter med en verden uden for hjemmets mure. Cafeen er ganske populær og byens borgermester Gabriel bestiller da også altid forplejning til byrådsmøder fra denne café.
Efter Hannah blev sendt til Deepwinter har hendes søster Claudine passet cafeen og veninderne.
Hannah savner ikke bylivet.

Thibaut Michel Chaney Pavalier (Byrådsmedlem): Udpeget af Justin Pavalier (sin far) er Thibaut nu medlem af Neighmoors byråd.

sw/map/neighmoor.txt · Last modified: 2022/04/18 15:48 by gm