User Tools

Site Tools


sw:npc:rickwald_von_tupe

Rickwald von Tupe

Race/Nationalitet: Saralin

Profession: Necromancer

Har truffet: Valkor Leartes, Sir Elor Blake, Toshiro Asahoshi og Joag Reineken

Sidst set omkring: I grænselandet mellem U-Lyshak og Ly-Aran - 11-07-6072

Karakter info

Rickwald kommer fra velbeslået familie fra byen Reineken i det sydlige Saralis. Rickwald kom som ung i lære som troldmand ved en elver ved navn Mathras Mordkor, de tog på mange rejser rundt i Jaiman hvor Rickwald lærte meget om magi, men Rickwald ønskede flere kræfter og mere stryke. Det viste sig at Mathras også kendte til mere apokryf magi som gav endnu flere kræfter og magten til at betvinge døde.

Rickwald var en flittig studerende og på et tidspunkt ønskede han sin mesters magiske pandebånd så meget at han forsøgte at myrde Mathras mens han sov. Mathras havde godt mærket Rickwalds misundelse så Mathras var forberedt. Da Rickwald slog til var Mathras klar og fik hurtigt nedkæmpet Rickwald. Mathras hånede Rickwald, tog alle hans ejendele, stak et det venstre øje ud Rickwald som Mathras tog med en en lille flaske, og efterlod Rickwald såret, uden ejendele og i et fjernt land (Meluria).
Mathras gik på jagt efter endnu en lovende kandidat at føre ad den “rette vej” som han havde gjort så mange mange gange før.

Rickwald havde en hård tid men overlevede. Med tiden slog han sig sammen med 3 andre: Yi Bon-Hai, Samuel LeBon og Terrence "Terry" Galbardi. De dannede gruppen “The Foursome”.

De sidste par måneder har Rickwald haft sære drømme og oftere og oftere benytter han sine magiske evner til at udføre helt simple opgaver. Desuden er han begyndt at skabe ukontrollerede undeads i huler hver gang gruppen har været inde sådan et sted. Rickwald skaber dem typisk i indgangen i høj sol så solen driver de nyskabte længere ind i hulen. Når der så ikke er flere lig eller kræfter drager gruppen hastigt væk fra stedet.

Rickwald er fnysende arrig over at eventyrgruppen drev dem fra deres base og er i fuld gang med at udtænke en modbydelig hævn. Nu mangler han blot at finde ud af hvem de var og få resten af hans egen gruppe med på hævnplanen.

sw/npc/rickwald_von_tupe.txt · Last modified: 2018/07/23 10:58 by gm