User Tools

Site Tools


sw:pcs:diego_den_rejsende

Diego den Rejsende

Spiller: Mads Sørensen
Fødselsdag: 9. April 6035 (Old City, Ikeya, Pretæn)
Race/Nationalitet: Emerian
Profession: Warrior Mage

Karakter info / Baggrund

Diego er ud af en familie af successkabende piratkaptajner, som er meget rig.

Som ung mand var Diego en doven slambert der kun var god til at bruge penge. Diego var i virkeligheden også god til flere andre ting, bl.a. til at tage imod vildt mange slag og alligevel blive stående, men hans far havde nok lidt ret, når han sagde at Diego levede ødselt, uden at tænke meget på hvor pengene kom fra.

Efter samråd med Diegos mor blev det besluttet, at Diego skulle tage sig en uddannelse eller blive smidt ud af huset; dog måtte han selv vælge hvilken. Efter ugers betænkningstid valgte Diego “Det Jaimanske Akademi for Unge med Særlige Evner”, som tilfældigvis var den dyreste uddannelse, han kunne vælge i byen.

Diego drømmer om at rejse til Jaiman og finde sine forfædres ophav og også at lære magi og kampkunst af elverne deroppe, selv om han har hørt at deres livret er menneskekød i karry.

Angående navnet “den Rejsende”, så er det et relativt almindeligt navn i Pretæn. Skibe fra Pretæn bliver ofte stoppet eller forhørt i fremmede havne, og på spørgsmålet om hvad man laver der i byen eller i landet svarer Pretæni ofte “jeg/vi er rejsende”, og sådan opstod navnet hvis man skal tro historien.

sw/pcs/diego_den_rejsende.txt · Last modified: 2014/03/08 12:33 by mads