User Tools

Site Tools


sw:pcs:malim_narum

Malim Naruum

Spiller: Jesper

Fødselsdag: d 26.09 6029 (Mutambusu, Sir-Laar)

Race/Nationalitet: Y'kin

Profession: Bashkar

Karakter info

Malim voksede op i Mutambusu. Mutambusu er en by med ca 250 indbyggere, som hans far Naruum er høvding for. Familien har mistet 2 familie medlemmer, Paula ( evil cleric ) som blev dræbt af Zori præster, og Karachman ( Leader ) i en træfning med en større Zori styrke, på grænsen til Rhakhaan. Moderen er også død, dog af helt naturlige årssager, lillebror Macheickan er dog i kontakt med hendes ånd i hans drømme. Byen bære præg af Jinka`ernes specielle arkitektur som er et kendetegn for Sir-Lar.
Selvom Mutambusu ligger i betydelig afstand fra Rhakhaan ( fronten ) støtter Mutambusu krigen meget, både med mænd og forsyninger. Byen er kendt for sine gode clerics! og langtids holdbare mad.
Som barn og ung var Malim en smule hidsig, det tog en ældre kriger sig af og lærte Malim kunsten at gå frenzy. Dette var dog ikke den måde at gå amok på som nordborene bruger, den ældre kriger fortalte om krigere fra et kloster som kunne bruge alle våben og kunne styre deres vrede og derfor brugte berserkergang til en taktisk fordel. Malim lærte dog først at bruge evnen til fulde efter mange år på vejen og mange brugte Zornt.
Malim var i sine unge år også meget aktiv som ordonans fra Mutambusu og til de andre byer, Malim elskede at løbe de lange ture imellem byerne og spurte væk fra evt farlige dyr eller eventyrer der var faret vildt i de store sumpe i Sir-Lar
Da Malim blev 18 år og voksen i Jinka samfundet, blev han sendt på mission for sin far og Sir-Lar. Han skulle finde ud af om Lugrokierne fra Xa-ar kunne bruges som allierede imod Rhakhaan. Han fik nogle skrifer med lugrok ord oversat til garmal, en stor rygsæk mad og en wand med invisibility spells i, som skulle holde ham skjult for lugrokierne. Han drog afsted igennem det sydlige Rhakan og igennem Meluria og med skib til Norek og derfra op igennem Saralis. Han skjulte sig i Xa-Ar i 3 uger før han fik mulighed for at forfølge en flok lugrokier. Han fulgte dem i 2 måneder og lærte sig deres sprog godt og deres skigge og vaner. Da Malim en dag var uforsigtig og ville stjæle et Lugroki våben blev han opdaget og kunne ikke nå at gøre sig usynlig, han måtte flygte.. Jagten endte med at Malim fik en pil i benet og måtte hoppe i en sø for at undslippe dem.. de fortsatte med at beskyde ham og han måtte holde vejret. I 8 lange minutter lå malim under vandet og ventede, tiden var lang og smertefuld.. Da Malim ikke kunne mere og kom til overfladen havde strømmen taget ham og ført ham lidt ud i søen og luggerne var væk.. nok mest på grund af at de troede han var druknet. Han fik pilen hevet ud og besvimede i vandkanten. ( efter denne tid med lugrokierne lærte Malim sig hurtige reflexer og at holde vejret når de kom for tæt på )
Han vågnede en tid efter i en bunke tæpper. Efter at have orienteret sig fandt han ud af at han lå i en vogn som bumlede
ud ad en vej. Han kunne hører nogen snakke foran på vognen, det var 2 præster der da de fik øje på ham snakkede til ham på et sprog som han kun kendte meget lidt til… Seoltang! ( Senere stor fjende som havde allieret sig med Accent )
De var på vej til Ravenloft monestary der ligger ved den lille by Kelfours landing. Der blev Malim sat af, da præsterne så Malims tatoveringer med Klysus symboler. Her mødte Malim Olav Hansen og Wilbur af Kelfour som tog ham med på eventyr.
Kort efter starten på Malims nyfunde job som eventyrer drabte Malim et stort monster, et så kaldt mist monster som havde gemt på et sværd i mange år.. Shredder.. Dette sværd blev Malims trofaste følgesvend indtil Malim og en gruppe eventyrer blev taget til fange af Lugrokier i det østlige Saralis, sværdet blev tabt og Malims had til halvelvereb Amgvor Ib blev virkeligt forstærket.. Malim vil den dag idag stadig slå Amgvor ihjel hvis han ser ham. ( Amgvor tog sin SLING frem i en kamp mod mange lugrokier fordi han ikke ville i nærkamp med dem uden hans plate rustning. )
Malim slap dog fri fra fangeskab hos lugrokierne og fortsatte sine eventyr.
I et af disse eventyr fik han og gruppen som belønning en benådning af Rhakans kejser, denne tænker Malim at bruge til måske at få lov at lave en mindre eklave til sine racefæller Jinkaerne, da Sir-Lar er tæt på at være tabt til Rhakhaan og alle dets medløbere og slaver, så som Saralinere, Jamerier, Sulunier, Gharlon folk og elvere.
18 august 6052, på øren Arenmor, døde Malim da han blev spist af 2 krokodiller og blev sendt til Klysus, 2 år efter blev Malim sendt tilbage til Jaiman i en æssence storm, og kunne fortsætte sine eventyr.

sw/pcs/malim_narum.txt · Last modified: 2021/08/27 21:13 by jesper