User Tools

Site Tools


sw:pcs:orion_van_de_klavenveldt

Orion Van de Klavenveldt

Spiller: Tobias Thisted

Fødselsdag: d 26. november 6035. (Lidessa, Meluria)

Race/Nationalitet: Jameri

Profession: Warrior

Karakter info

Orion og hans to yngre brødre, Otto og Oleg kommer fra kulmine byen over alle kulmine byer, Lidessa. Som ung arbejdere Orion i kulminerne og tjente til dagen og vejen og til sine brødres studier på deres troldmands skoler, de to brødre var under hhv. WarriorMage og Wizard træning. Orion kom aldrig selv i skole.

Historien om Orions medlemsskab af Druids of Meluria

En sen aften efter en lang dag i minerne var Orion på vej hjem. På vejen hjem hører han skrig om hjælp. Orion tog sin hakke og løb straks mod skrigene. Længere henne ad vejen ser Orion en gammel mand, der bliver overfaldet af to yngre mænd. Uden at tøve stormer Orion frem og tæver de to yngre mænd. Efter at have tævet de to yngre mænd hjælper Orion den gamle mand op og tager ham med hjem, så han kan komme sig efter overfaldet.

Den næste dag er den gamle mand stadig meget afkræftet. Den gamle mand fortæller Orion, at han er en Druide og at han var på vej til det sted, hvor han i et syn havde set, at han skulle dø. Den gamle mand beder Orion om at tage ham hen til stedet. Orion indvilliger i at hjælpe den gamle mand.

Orion pakker sin vogn med forsyninger, tæpper og økser. Herefter bærer han den gamle mand ud i vognen og drager afsted mod stedet hvor den gamle mand skal dø. Det er en kort og begivenhedsløs rejse. Stedet er en lysning i en af Melurias ældste skove.

I lysningen beder Druiden Orion om at sidde ved ham. Druiden takker Orion mange gange og fortæller Orion, at han som tak vil give Orion bjørnens styrke, pumaens hurtighed og en livsvarigt æresmedlemsskab af Druids of Meluria. Druiden lægger sin gamle benede hånd på Orions skulder og et hvidt lys begynder at strømme fra Druiden over i Orion. Da lyset ebber ud ligger Druiden livløs tilbage på jorden og Orion har fået brændt et aftryk af den gamle mands hånd ind i sin højre skulder.

Orion begraver den gamle mand i lysningen.

sw/pcs/orion_van_de_klavenveldt.txt · Last modified: 2010/02/02 11:29 by 127.0.0.1