User Tools

Site Tools


sw:tales:emer6071.1

Historier fra Emer i første halvår 6071


En opgave i Værken Mire

Shadow World tid: 14-01-6071 til 27-01-6071
DK tid: Torsdag d 19. december 2013 kl. 19:30 - 01:00
Til stede var: Allan Østerby, Malim Narum, Claude Le Clé og Peder Tomasen

Gruppen var jo ankommet godt til Shaito sidste gang. Og der gik ikke lang tid i byen før gruppen blev kontaktet af en gammel kending nemlig Jack "Steelmourner" Braden fra det nærliggende rige Reandor. Jack var kommet på sporet af en opgave der nok lå ud over hans evner som eventyrer, men Jack ville så nødigt skuffe manden der havde givet ham opgaven så han havde i et par dag kigget efter nogle andre der kunne overtage opgaven.
Opgaven gik egentlig bare ud på at komme til et gammelt tempel i Værken Mire der kun viste sig en gang om året. I dette gamle tempel var der blandt andet en halskæde som kunden gern ville have, resten kunne gruppen bare tage som de ville. Der blev indgået an aftale om betaling og gruppen drog afsted mod Ashenoq for derfra at finde et skib til at sejle gruppen tæt på templet i sumpen. Rejsen til Ashenoq gik udmærket med en enkelt kamp mod nogle garker der hurtigt blev nedkæmpet.
I Ashenoq blev et skib hyret og gruppen kom ganske ubesværet til templet der var beskyttet af nogle skeletter. Disse blev også nedkæmpet og gruppen drog ned i templet for at finde halskæden og hvad der ellers gemte sig af skatte.
Da det desværre var blevet noget sent stoppede vi midt nede i templet efter 2 ekstra kampe mod skeletter.

Det flydende tempel og dæmonen Bezla'tacth

Shadow World tid: 27-01-6071 til 03-02-6071
DK tid: Lørdag d 21. december 2013 kl. 15:30 - 02:00
Til stede var: Allan Østerby, Malim Narum, Claude Le Clé, Joxer Teh Mighty, Rolf Retrosol og Lawrence Charles Rowentree IV

Gruppen var da vi sluttede sidst nede i det flydende tempel i Værken Mire. Peder Tomasen havde trukket sig tilbage på skibet men mødte på vejen Joxer, Rolf og Lawrence der havde hørt om dette tempels store skatte. Peder fik hurtigt vist gruppen sammen og efter en god gang tempelbashing fik gruppen endelig fat i halskæden de kom efter. Dog var der et mystisk dæmonisk væsen gruppen slap ud i samme omgang. Denne dæmon hvæsede noget med at den hed Bezla'tacth og som tak for at de slap den fri ville den kværke dem som de sidste? inden den for op i luften som tynd røg.
Gruppen trak på skuldren (tydeligvis ikke den første trussel af den slags de havde fået) og drog tilbage til Ashenoq hvor vi stoppede.

Et suspekt møde i Thanor

Shadow World tid: 03-02-6071 til 11-02-6071
DK tid: Lørdag d 4. januar 2014 kl. 18:30 - 02:00
Til stede var: Diego den Rejsende, Claude Le Clé, Jorval Thytison, Thu-Paq Wu-tan og Lawrence Charles Rowentree IV

I Ashenoq blev Lawrence kontaktet af en budbringer fra hans orden der overbragte Lawrence en ordre om at fange en mand ved navn Dorsen Silver der var løbet med nogle vigtige dokumenter som havde stor betydning for Rhakhaan tilbage på Jaiman.
Dorsen var sidst set i byen Mendorn i riget Tendorn. Lawrence fik hurtigt overbevist gruppen om vigtigheden af denne opgave på trods af at Lawrence aldrig helt fortalte hvad det var Dorsen havde snuppet. Fra Mendorn førte sporet ud i Thanors ødemarker, hvor Dorsen åbenbart skulle mødes med en kontakt.
Gruppen hyrede sporfinderen Rodderick Quale der førte dem hastigt ud omkring den lille landsby Dickel i ødemarken. Der fandt de ud af at Dorsen skulle mødes med nogle personer næste dag omkring den lokale attraktion Ronosoles Gebis.
Så næste dag var gruppen på pletten og ganske rigtigt kom de tæt på Dorsen. Desværre var gruppen ikke den mest listige så de blev opdaget på afstand og en kamp mellem nogle lejesvende og eventyrene påbegyndtes. I kampens hede blev Dorsen smuglet væk af en ukendt elver troldmand.
Så selvom det lykkedes gruppen at nedkæmpe lejesvendene stak Dorsen af. Desuden blev gruppens nyeste medlem Pochantien Thu-paq dræbt i kampen. Thu-paq blev begravet under en bunke sten i nærheden af Ronosoles Gebis. Gruppen drog noget slukørede tilbage til byen Dickel hvor vi stoppede.

Endnu en skattejagt i Thanor

Shadow World tid: 11-02-6071 til 18-02-6071
DK tid: Lørdag d 8. marts 2014 kl. 16:30 - 01:00
Til stede var: Diego den Rejsende, Vrede Fjer, Jorval Thytison, Toshiro Asahoshi, Peder Tomasen og Kyan Han-Kan

I Dickel mente gruppen det var besværligt at jage rundt efter skurken Dorsen Silver efter han havde fået hjælp af sin elver troldmandsven. Lawrence var dog ikke af den mening, så sammen med præsten Claude Le Clé hyrede de et par lejesvende i byen og drog afsted efter Dorsen ud i vildmarken.
Tilbage på kroen i Dickel sad så Jorval og Diego, de skulle heldigvis ikke vente længe for så kom der en bekendt rejsefælle - Kyan Han-kan og hans 2 venner: Krigeren Toshrio og en mut Pochanti der kaldte sig Fjer. Og mens gruppen så sad og diskuterede hvad de skulle lave i Sel-Kai når de nåede den by, dukkede ingen ringere end Peder Tomasen op, han havde købt et skattekort der ville føre til en mægtig skat her i nabolaget.
Gruppen blev hurtigt tændt på den idé og drog ud efter skatten. Skatten viste sig dog ikke at være når så stor som beskrevet af sælger men den var dog bevogtet af nogle undeads i en krypt. Efter kamp drog flokken, nu rigere på erfaring skatte tilbage til Dickel hvor vi stoppede.

De er ikke helt normale i Dryfuss?

Shadow World tid: 18-02-6071 til 02-03-6071
DK tid: Onsdag d 26. marts 2014 kl. 16:30 - 01:00
Til stede var: Diego den Rejsende, Vrede Fjer, Toshiro Asahoshi, Peder Tomasen og Allan Østerby

Denne spil aften rejste gruppen til Waterfall City, da de fra byen Dickel skulle følge en handelsmand ved navn Drub Num'Stat gennem Thanor Wastes. Det skulle de fordi Drub var bange for især jadebacks, som han havde hørt var virkelig farlige og at der var mange af dem i Thanor, men også de hæslige øgler: Quarnaks der kunne flå en voksen mand på 12 sekunder var Drub bange for. Da det pludselig begyndte at ligne en regulærvagtopgave trak Diego den rejsende sig lidt tilbage, men til gengæld ville Allan Østerby Jaiman nu gerne med. Så gruppen dorg afsted uden Diego men med Allan
En aften hvor Allan blandt andet havde undervist de unge eventyerer i vagtrundering, spottede handelsmanden Drub en ensom jadeback, der blot sad og kiggede på optrinnet med marchen frem og tilbage og stå vagt med spyd i hånd. Efter den var blevet opdaget var der var lidt tøven inden den gik til angreb på lejren. Den ensomme bille blev dog hurtigt nedkæmpet, men Allan mente bestemt jadebacks kom i grupper så han bad hele gruppen være ekstra vagtsomme og bevæbnede alle med spidse kastespyd.
Og ganske rigtigt dukkede der efter en 10 minutter 6 friske jadebacks op. Der blev kastet spyd og Allane ramte plet og naglede den døde jadeback til jorden, de andre forsøgte at gøre Allan kunsten efter med lidt mindre held. Det kom derefter til en intens og hurtig kamp gruppen vandt, Drub blev dog dødeligt såret af et bid i halsen, mem heldigvis reddet i sidste øjeblik af Fjer der gav ham en en særlig urt (Nayeek). I dagene derefter kom gruppen også i kamp med nogle fæle gemstings der gemte sig i en tunnel under et forladt hus. Disse blev også nedkæmpet opg endelig nåede grppen frem til destiantionen: Waterfall City.
Men her stoppede dagens historie ikke. Toshiro ønskede nemlig en hjelm, men var ikke helt hooked på ideen allievel da mentalism og hjelme ikke er så super fede. Heldigvis var der en handlende i byen ved navn Dianna Dreck der havde et tørklæde til salg der faktisk beskyttede som sup. leather hjelm. Det viste sig dog at Diannas datter: Anna Dreck havde lånt tørklædet da det matchede hendes AT:7.
Anna var rejst til den nærliggende by Dryfuss for at aflevere varer for sin mor. Men Dianna havde faktisk ikke hørt fra sin datter i flere dage nu, og det burde være en 3 dags tur i alt, og nu havde Anna været bortrejst i 5 dage? Så Dianna var klart nok ret bekymret, og ville egentlig tage kontakt til byens politimester: Rafael Vojtech. Men gruppen tilbød at de gerne ville gerne tage til byen for at se om de kunne finde spor af den forsvundne datter, og hvis hun var i en knibe gruppen kunne redde hende ud af kunne betalingen jo fint være det flotte tørklæde Anna bar.
Da gruppen ankom til Dryfuss havde ingen i byen set noget til datteren og alle i byen var faktisk lidt mærklige. Byens kro var beskidt og de var kun dårligt i stand til at kunne opvarte gæster da de næsten ingen mad havde på kroen. Værelserne var bedkridte og uredte og et af dem var helt smadret som havde der været slåskamp deriinde. Byens butik som Anna skulle aflevere varer til var der heller ikke meget med, handelskvinden ville helst bare have dem ud af butikken da hun påstod den var lukket. Hun havde desuden ikke set Anna, men hun hun havde sjovt nok en lille abe i et bur i butikken ligende Annas taskeabe fra det billede gruppen havde fået af hende.
Fjer overtalte kvinden til at sælge ham aben inden hun smed dem ud af den lukkede butik. Da de derefter satte aben fri løb den først lidt rundt hvorefter den pludselig pilede afsted mod et hjørne af landsbyen hvor der var en gammel ruin af et nedbrændt hus, der begyndte den at skrabe og pive med skjult en lem ned i jorden.
Gruppen dog derned og fandt et hulesystem under byen. Der var ingen mennesker at se først, men så hørte de kvindestemme snøfte og i et større hulrum fandt de et bur hvori Anna var fanget.
Ingen i gruppen kunne desværre få åbnet låsen til buret trods ihærdige forsøg. Til sidst mente Peder at man så bare måtte smadre buret og få Anna ud, dette ville dog larme en del så Peder ville først prøve med sin store styrke at vride barene fra hinanden. Og med hjælp fra lidt urter (Kylan) og en fokuseret indsats (Adrenal moves stregngth) lykkedes det faktisk at få buret op.
Gruppen fik hurtigt Anna ud, fandt hendes hest nogen havde gemt bag byens butik og skulle til at ridde afsted da butiksdamen så dem og kom løbende imod dem. Inden nogen rigtig nåede at gøre noget, kylede Fjer et javelin i skallen på kvinden og hun faldt bevistløs om på stedet.
Derefter skyndte gruppen sig at komme væk fra Dryfuss inden flere opdagede dem. Og så rejste folkken tilbage til Waterfall City, hvor Dianna blev genforenet med sin datter. Gruppen fik tørklædet som belønning og tilmed blev de alle inviteret til at bo hos Dianna, og fik at vide de kunne bo hos dem hver gang de var i byen.
Vi stoppede her.

Tilbage til Dryfuss

Shadow World tid: 02-03-6071 til 07-03-6071
DK tid: Tirsdag d 8. april 2014 kl. 17:30 - 01:00
Til stede var: Toshiro Asahoshi, Peder Tomasen, Allan Østerby og Malim Narum

I Waterfall City berettede Toshiro, Peder og Allan om deres oplevelser i Dryfuss de foregående dage hvor de jo havde reddet Anna Dreck fra en eller anden kult i Dryfuss. Malim blev noget oprevet over at de ikke smadrede hele byen nu de jo tydeligvis ikke var konstruktive medborgere.
Peder og Allan så ikke nogen grund til at bekæmpe dem da de jo fik reddet Anna uden større besvær? Malim var ikke helt tilfreds og prøvede at få gruppen med til at vende tilbage til Dryfuss for at se hvad det var for noget. Resten af gruppen blev til sidst overtalt, på den betingelse at de kunne tage op i Mountains of Ash og raide nogle huler hvis det hele nu var kedeligt i Dryfuss.
Der skulle findes en tracker der kunne vise dem rundt, og er man i Waterfall City er der kun et valg: Robol Solloc. Robol findes ofte på på kroen Jayseks Barrel, eller hvis han har penge så på Syd Vinden. Robol blev fundet på Jayseks Barrel og ville gerne med, de aftalte at diskutere det hele over et godt krus øl på Syd Vinden. På den kro arbejder Malims veninde Esmeralda Da'vant der blev gald for at se Malim og de andre hun kendte igen. Flokken blev senere gjort følge af Anna Dreck og hende mor Dianna Dreck, samt præstinden Selena Varten.
Det hele blev en meget hyggelig og ikke helt billig aften på Syd Vinden, og næste dag drog Allan, Peder, Malim og Toshiro afsted mod Dryfuss ledet af Robol der kunne bringe flokken frem uden om de fleste farer.
I Dryfuss fandt gruppen igen byen sær og uindbydende. Alt var lukket eller lige ved at lukke, så gruppen slog lejr uden for byen og da mørket faldt på sneg de sig tilbage for at se hvad der foregik.
De sneg sig ned i de tuneller under byen de havde brugt sidst de var her, men dernede var alt stille. Pludselig hørte Allan noget lyd fra en af tunellerne og gruppen hastede den vej. Det viste sig at alle byens borgere (en 20 stykker) var samlet i en slags forsamslinghus og gruppen nu var lige under dem, under en lem i gulvet. Det blev besluttet at kravle op, byens beboere blev noget overrasskede da gruppen en efter en dukkede op af hullet. Byboerne var samlet for at finde ud af hvad de nu skulle gøre siden deres offer (Anna Dreck) var forsvundet. En kvinde der virkede som leder prøvede først at piske en stemning op mod de indtrængende eventyrere, menigheden var ikke helt klar på at skulle kæmpe for livet, så det blev en slags standoff.
Det viste sig at byen havde oplevet svære tider de sidste år og Baron Terpas Denoos fra Waterfall City lod ikke til at ville hjælpe. Og det hele så ud til at byen ville blive forladt, men da var en fremmed præst ved navn Hulud Al-Shabab kommet til byen, han kunne hjælpe -Få markerne til at gro igen og få dadlerne til at bære frugt endnu en gang. Det eneste problem var at for at kunne gøre dette skulle der bruges tjenere i hans tempel. Tjenerne skulle være unge kvinder og han skulle have 1 om året. De ville aldrig komme tilbage til Dryfuss men de ville få en god tid lovede han. Byen gik med til aftalen og efter et par år var der pludselig ikke flere unge piger i byen da dem der havde døtre i den rette alder pludselig havde sendt dem på kostskoler i steder som Waterfall City og Reandor.
Derfor havde de så fanget Anna da hun kom forbi lige op til at Hulud ville komme og så kunne de overdrage ham Anna for dette år.
Og som de talte kom Hulud, han blev meget vred over at høre der ikke var noget offer så han sendte sin bæstmennesker ind for at ødelægge forsamlingshuset som straf. Dette blev dog stoppet af gruppen af eventyrer og Hulud stak af i kampens hede.
Vi stoppede her.

Jagten på Hulud

Shadow World tid: 07-03-6071 til 08-03-6071
DK tid: Torsdag d 10. april 2014 kl. 17:30 - 01:00
Til stede var: Peder Tomasen, Allan Østerby og Claude Le Clé

Tilgår snarrest..

sw/tales/emer6071.1.txt · Last modified: 2014/04/19 15:09 by gm