User Tools

Site Tools


sw:tales:jaiman6072.1

Historier fra Jaiman,

Første halvdel 6072
The Blakes at Nomikos

Shadow World tid: 01-01-6072 til 21-03-6072
DK tid:
Til stede var: Sir Elor Blake, Juzlin Benve Blake

Elor og familie tager i starten af 6072 til Nomikos biblioteket for at studere sprog og indsamle information om diverse emner der kan være til hjælp for gruppen senere hen. Elor vil udvide Fayette`s størrelse, oprette et eventyr lag og oprette en fighter skole.

Finder`s keep og rejsen til Onopol.

Shadow World tid: 03-03-6072 til 21-03-6072
DK tid: Fredag d 10. Marts 2017 kl. 17:00 - 02:00
Til stede var: Vulgar Ardon, Malim Narum, Peder Tomasen, Allan Østerby og Joxer Teh Mighty

Holdet tåger rundt efter et gammelt relic som måske er på en gammel borg i en skov, da de ankommer til keepet møder de Burt som gerne vil have hjælp til at finde noget hans venner har på sig, de er desværre blevet dræbt af undead i kælderen under Finders keep. Holdet går ned i kældrene under keepen og hjælper Burt med hans opgave og Burt følger med gruppen videre. På vej videre falder gruppen over en mølle som er beboet er Lugrokier og Gobliner, gruppen angriber dem og overnatter i møllen. En nøgle findes med en adresse i Onopol indgraveret. Gruppen beslutter at tage imod Onopol og se hvad der gemmer sig bag døren som nøglen måske passer i! På vejen møder vi Carlo som rejser i tiden, han åbner en portal da han hopper tilbage i tiden hvor der kommer time spiders ud fra. Gruppen kommer til en by før bjergene hvor de finder trackeren Jared som føre dem under bjergene sikkert til Onopol.

Det store ukendte

Lang periode uden resume efter adskillelige spilleaftner….


Z for Zainab

Shadow World tid: 01-06-6072 til 07-06-6072
DK tid: Lørdag d 2. December 2017 kl. 14:30 - 00:30
Til stede var: Malim Narum, Joxer Teh Mighty, Joag Reineken og Toshiro Asahoshi

Efter at være ankommet til Port Saral som er hovedstanden i Saralis med den tilfangetagne magiker kiggede gruppen sig lidt om i byen for at se hvad de nu skulle foretage sig. Joag var klar over at fangen de lige havde afleveret til byen fængsel blot var en ussel brik en langt mere kraftfuld troldmands net. Inden gruppen nåede at orientere sig imod denne troldmand blev Joxer dog ufrivilligt vidne til en mord på en handelsmand i byen: Siegfried Fritzwelle, dette førte til en jagt på de to morderske som førte gruppen rundt i byens mere velstillede områder.
Der viste sig et mønster der tydede på at mordet faktisk var bestilt af en gruppe handelsmænd i en slags loge der bekæmpede unlife på deres egen noget barske metode. Hvad logen hed og egentlig vil er stadig ulkart for gruppen. Et ledende medlem i logen Ferdor Steinweg havde dog to døtre gruppen fik luret over på deres side, nemlig de unge (21 og 18 år) Ella Steinweg og Cassandra Steinweg. Sammen med gruppen hjalp de med at opklare hvorfor Siegfried skulle myrdes.
Men midt i alt dette blev Joag flere gange forsøgt myrdet, det viste sig formentlig at være den efter sigende onde nekromantiker Zainab der stod bag dette.
Efter megen puslen rundt og opklaren fik gruppen sporet sig ind på hvor Zainab nok holder til. Nemlig i katakomberne under byen. Gruppen ved tilmed hvor Zainab før har fået leveret varer i katakomberne. Andre personer af note er følgende.

Jorge Hel-ambre - Sikkerhedschef i byens afdeling af Svagu Trading.
Yssinda Fritzwelle - Enke efter Siegfried
Morgan Fritzwelle - Siegfrieds bror, har været forsvundet i ca en uge
Talbot Fritzwelle - Morgans søn, og nevø til den afdøde Siegfried

Under Port Saral

Shadow World tid: 01-06-6072 til 07-06-6072
DK tid: Lørdag d 2. December 2017 kl. 14:30 - 00:30
Til stede var: Malim Narum, Joxer Teh Mighty, Joag Reineken, Toshiro Asahoshi og Peder Tomasen

Klar til at konfrontere troldmanden Zainab i byen Port Saral som er hovedstanden i Saralis sad Peder, Malim, Joxer og Joag og lagde sidste hænder på planen som endte med at være noget i stil med: “Kom ned i kloakken, find F3 tunnel, og derinde benyt en klokke og ring på den efter særligt mønster”. Joxer hørte ikke særlig meget efter på det tidspunkt, hans opmærksomhed rettede sig imod en anden person i kroen der virkede suspekt. Joxer gik derfor hen til ham og begyndte at høre til om personen nu var ok. Det viste sig at være en zombie der pludselig udbrød “Joag… Døøøøøø”. Det endte dog meget kort efter med at zombien blev nedlagt af et velplaceret spark fra Malim der sendte dens ansigt gennem kraniet på den.

Fortsættes…

Under Port Saral afsnit 2

Shadow World tid: 07-06-6072 til 07-06-6072
DK tid: Fredag d 12. Januar 2018 kl. 17:30 - 02:30
Til stede var: Malim Narum, Joxer Teh Mighty, Joag Reineken, Toshiro Asahoshi og Peder Tomasen

Gruppen startede ved indgangen til kloakken hvor de skulle ind og finde troldmanden Zainab og stoppe hans arbejde med unlife. Gruppen startede på en god omgang hule crawl og tæskede sig igennem flere rum med undeads indtil de til sidst kom til rummet med Zainab! Zainab og hans minions gav gruppen god udfordring med hans underlige skabninger, kampen endte da Zainab mødte Malim`s sværd. Gruppen lootede og gik på kro igen, klar til nye eventyr.

Rejsen til Fayette

Shadow World tid: 07-06-6072 til 15-06-6072
DK tid: Fredag d. 23 Februar 2018 kl. 17:00 - 00:30
Til stede var: Malim Narum, Rennard "Renn" Eisenblut Kempstern,Jo`nath Juust, Francis Salamanca og Peder Tomasen

Gruppen forlod Port Saral for at rejse til fayette for at aflevere den ene Illasiri som havde været med Malim og de andre på Gryphon College tilbage til Sir Elor Blake . Gruppen sejlede fra byen over til Belante som ligger i Lorne, som er Ulyshaks nordligste provins. I Belante erfarede gruppen at robin_van_der_baasweiler var eftersøgt for at have stukket af fra regninger og andre småting. Men denne Robin der var afbillede på plakaten havde en klap for øjet og beskrivelse fra sheriffen passede ikke helt på den Robin som gruppen kender. Gruppen tager en arkitekt der skal til Fayette med på rejsen. Da gruppen skal finde lejr for natten ser de et tårn som de sniger sig ind på, det er bevogtet af gobliner. Gruppen beslutter sig for at tage tårnet fra goblinerne, så de har et sted at sove. Reen, Malim og Frank sniger sig op til tårnet og ambusher goblinerne. Jo`nath skyder pile og kampen starter. 3 lugrokker støder til kampen inde fra tårnet, Jo`nath får en pil fra en lugrok og bliver såret 2 gange i armen hårdt. Da kampen er på dens højeste kommer en trold ud af tårnet og stormer Jo`nath, Malim løber efter. Trolden rammer Jo`nath med sine store næver og slår hans brystkasse ind og Jo`nath falder død om, Malim slår trolden ihjel kort efter. Imens dette sker kæmper Frank med 3 gobliner og 1 lugrok. Mange fumler og bliver stunned. Kampen vender flere gange, men ender med at falde ud til gruppens fordel. Gruppen finder en fange i tårnet som de tager med til Fayette hvor gruppen udenfor Fayette møder Fayette`s outriders som jagter undeads som er sluppet ud af en ellers afspærret gravhøj. Men de får også at vide at Malim ER i Fayette.. med en klap for det ene øje! Malim med gruppen i hælene haster imod byen hvor de snakker med en ansat på Olav`s kro som siger at Malim ikke har truet nogen, men også ikke betalt sin regning. Gruppen tager op til Elor`s gård hvor den falske Malim har været i løbet af dagen. De tager tilbage til Fayette og ned til Esmaralda ( En pige Malim har hjulpet til Fayette fra WAterfall city, Emer) Renn sætter sig på et tag og holder øje imens Malim går ind og snakker med Esmaralda. Hun fortæler at Malim har været meget ubehøvlet tidligere på dagen. Pludselig ser Renn en flyve fra kroen med højt fart og sender en bolt fra hans armbryst imod den flyvende skygge uden dog at ramme. Det viser sig at være den falske Malim/Robin som er flygtet da kroværten har konfronteret ham. Gruppen sluttede med en snak om hvad der skete og om evt at tage afsted til den vestlige del af Ulyshak hvor Frank kender en der måske kan tiltrække manden med det ene øje da hsn kan udgive sig for at være Frank. Måske denne “bekendte” er rejst med til Jaiman hamskifteren

Begravelse i Winterdeep

Shadow World tid: 15-06-6072 til 04-07-6072
DK tid: Fredag d. 23 Februar 2018 kl. 17:00 - 00:30
Til stede var: Valkor Leartes, Sir Elor Blake, Oliver Langheim, Francis Salamanca og Peder Tomasen

Gruppen rejste mod herredet Deepwinter da de hørte deres ven Sir Geoffrey Charney var omkommet.

På sporet af notebogen

Shadow World tid: 04-07-6072 til 10-07-6072
DK tid: Lørdag d. 19 Maj 2018 kl. 14:00 - 01:00
Til stede var: Valkor Leartes, Sir Elor Blake, Francis Salamanca, Toshiro Asahoshi og Joag Reineken

I lenet Stonebeach finder gruppen ud af at afdøde Sir Geoffrey Charneys lommebog er meget vigtig så gruppen begiver sig ind i Ly-Aran i jagten på bogen. Vi stopper i byen Trashbag hvor gruppen får fat i bogen.

Tilbage mod U-Lyshak

Shadow World tid: 10-07-6072 til 12-07-6072
DK tid: Onsdag d. 30 Maj 2018 kl. 19:00 - 00:30
Til stede var: Valkor Leartes, Sir Elor Blake, Toshiro Asahoshi og Joag Reineken

På vej tilbage mod Stonebeach støder gruppen på en fæl Necromancer ved navn Rickwald von Tupé og hans slygelvenner: Yi Bon-Hai, Samuel LeBon og Terrence "Terry" Galbardi.
Skurkene har dog ikke held med at klare gruppen men de slipper dog næsten alle væk fra gruppen, Yi dør i kampen.

Sir Valkor Leartes?

Shadow World tid: 12-07-6072 til 17-07-6072
DK tid: Søndag d. 17 juni 2018 kl. 15:30 - 00:15
Til stede var: Valkor Leartes, Sir Elor Blake, Toshiro Asahoshi, Joag Reineken, Peder Tomasen og Francis Salamanca

Gruppen vender tilbage til Stonebeach med bevis på at Thornton Lambert er Sir Geoffrey Charneys rette arving.
Der bliver en del snak om dette og det besluttes at Thornton godt kan antages som Sir af Deepwinter, men da han ikke er gammel nok til at betræde posten skal der nedsættes en værge eller et værgeråd for Thornton.
Valkor kaster hurtigt hans (og gruppens) lod ind som værger, og da de jo er i selskab af en Sir af U-Lyshak bliver det godtaget hvis de kan finde ud af hvad der sker med straffekolonien på øen Grellhorn ud for Ly-Aran. Gruppen tog opgaven og drog imod Fayleth for derfra at sejle mod Grellhorn. Gruppen stoppede i byen Joning.

Ankomst til Grellhorn

Shadow World tid: 17-07-6072 til 21-07-6072
DK tid: Fredag d. 6 juli 2018 kl. 17:30 - 01:00
Til stede var: Sir Elor Blake, Peder Tomasen, Francis Salamanca og Olix von Flyndern

Gruppen ankommer til øen, finder kolonien forladt bortset fra en overlevende: Delbina Duchesse som dog ikke husker meget og har et sært ar i baghovedet.
Ud fra noterne lavet af koloniens kaptajn er der ikke noget der tyder på at der har været problemer under opsejling. Dog er det noteret at gark angreb helt er stoppet og der ikke er set en gark de sidste 30 dage? Gargoyler og edderkopper fra skovene er stadig en udfordring.
Gruppen finder tegn på at nogen har angrebet kolonien via en tunnel men efter angrebet har ryddet op efter sig?
Efter nogle dage drager gruppen ud for at undersøge minerne og i en af de sidste de kommer til finder de garker, men ikke normale garker. Garker som har fået indopereret mekanik i sig vha. dæmonisk bindingsmagi. Vi stopper nede i minen.

Kamp i Caina minen

Shadow World tid: 21-07-6072 til 22-07-6072
DK tid: Fredag d 6. juli 2018 kl. 17:30 - 01:00
Til stede var: Sir Elor Blake, Peder Tomasen, Francis Salamanca, Olix von Flyndern og Allan Østerby

I minen kæmper gruppen sig igennem en masse mecha-garker og kommer på et tidspunkt til en større kamp hvor Allan bliver ramt så han har brug for at komme sig. Gruppen trækker sig derfor ud af minen og forskanser sig i Deepmar og afventer modangrebet. Vi stopper her

Belejringen af Deepmar

Shadow World tid: 22-07-6072 til 23-07-6072
DK tid: Fredag d 21. juli 2018 kl. 16:00 - 01:00
Til stede var: Sir Elor Blake, Peder Tomasen, Francis Salamanca, Allan Østerby, Valkor Leartes og Toshiro Asahoshi

Kommer vist ikke

Mistet resume 1

Shadow World tid: 23-07-6072 til 24-07-6072
DK tid: Fredag d 3. august 2018 kl. 18:00 - 01:00
Til stede var: Sir Elor Blake, Peder Tomasen, Valkor Leartes og Endolfin Griffelin

Intet at notere desværre

Mistet resume 2

Shadow World tid: 24-07-6072 til 01-08-6072
DK tid: Fredag d 24. august 2018 kl. 17:00 - 02:00
Til stede var: Sir Elor Blake, Peder Tomasen, Endolfin Griffelin, Joag Reineken og Rennard "Renn The Blade" Eisenblut Kempstern

Intet at notere desværre

Mistet resume 3

Shadow World tid: 01-08-6072 til 05-08-6072
DK tid: Fredag d 16. november 2018 kl. 18:00 - 01:00
Til stede var: Sir Elor Blake, Endolfin Griffelin, Joag Reineken og Joxer Teh Mighty

Sluttede i Joruns Pass efter at have kæmpet i en undead hule/krypt

Mistet resume 4

Shadow World tid: 05-08-6072 til 10-08-6072
DK tid: Tirsdag d 18. december 2018 kl. 17:30 - 01:30
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken, Malim Narum og Q'aylef T'paw

Intet at andet end at vi stoppede i en kamp uden for byen Mansfield i Summemoor? :)

Mistet resume 5

Shadow World tid: 10-08-6072 til 10-08-6072
DK tid: Tirsdag d 28. december 2018 kl. 13:30 - 23:00
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken, Malim Narum og Q'aylef T'paw

Da der gik 1 dag tænker jeg det var ren kamp denne dag, kunne godt ligne turen omkring Mansfield og heksehuset der? :)

Mistet resume 6

Shadow World tid: 11-08-6072 til 11-08-6072
DK tid: Tirsdag d 10. januar 2019 kl. 13:30 - 23:00
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken, Malim Narum og Robin van der Baasweiler

Ren Mansfield spilleomgang

Mistet resume 7

Shadow World tid: 15-08-6072 til 21-08-6072
DK tid: Lørdag d 2. februar 2018 kl. 16:30 - 02:00
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken, Malim Narum og Robin van der Baasweiler

Mødte en gut ved navn Romano Bordello? Og en kaptajn Jonathan Hawk?
Vi sluttede i Lethys.

Mistet resume 8

Shadow World tid: 11-08-6072 til 15-08-6072
DK tid: søndag d 10. februar 2019 kl. 15:00 - 23:00
Til stede var: Valkor Leartes, Peder Tomasen, Elor Blacke, Zim Xener, Francis Salamanca og Toshiro Asahoshi

Foregik i Deepwinter

sw/tales/jaiman6072.1.txt · Last modified: 2022/04/28 13:52 by gm