User Tools

Site Tools


sw:pcs:jadel_irsang

Jadel Irsang

Spiller: Helge MacIntyre

Fødselsdag: d 22. november 5090. (Remeriath, U-Lyshak)

Race/Nationalitet: Erlini

Profession: Thief

Karakter info

Udseende: Jadel ligner til forveksling de fleste andre skovelvere (det kalder Jadel sig), han har mørkt halvlangt hår og er ca 5½ fod, som elvere er han naturligvis slank, og han går ofte i grønne kamoflerende skov farver. Jadel har altid en bue med sig, som han er meget dygtig til at bruge (faktisk påstor han at det var ham der lærte Elor at skyde til måls), og ved sin side har han oftest et langswærd, selvom han vistnok godt kunne tænke sig en kårde af dværgstål (men det er jo ikke så tit at dværgene laver kårder)

Historie: Jadels liv startede for omkring 30 år siden i den fredsfyldte Remiriaith skov, Jadel havde ingen store planer om at opleve verden udenfor, men var tilfreds med at udforske den store skov sammen med hans ven Evel Anin-Di. Begge elver var unge og nysgerrige, og begge forstod at iluora var elvernes gud, men en dag da de udforskede en øde del af skoven kom de til et dystert tempel. Evel følte sig på mystisk vis draget derind, og han løb derind inden Jadel kunne stoppe ham. Jadel ville følge efter, men dørene var på mystisk vis forseglet, og Jadel kunne ikke komme ind til sin ven. Efter en stund åbnede dørene sig og Evel trådte ud, han sagde at intet var sket og at de bare skulle væk, men der var noget dystert over hans blik. Fra den dag ændrede Evel sig, og nu ville han ud og udforske verden, Jadel tog med ham og sammen tog de på eventyr, men noget var gået galt. Evel blev mere og mere skummel og begyndte en dag højlydt at påråbe sig Klysus, dette skabte splid mellem de to venner, og en dag da de sad på en kro fortalte Evel hvordan han havde tænkt sig at dræbe nogle børn og ofre dem til Klysus, dette medførte en gevaldigt skænderi, og i harme trak de to forige venner våben. Da jadel er en overlegen bueskytte, var dette en ulige kamp, i øjeblikkets vrede og ubesindighed så Jadel bolt en fjende der var ved at angribe ham, og hans pil gennemborede Evel´s hjerte. Evel faldt til jorden, med et befriet underligt , og stønnede med sit sidste åndedræt “Tak jadel, min ven”. Da jadel så hvad han havde gjort, og hørt hans gamle vens stemme blev han så fortvivlede at han løb bort i stor hast, og i mange dage gemte han sig i skoven, bange for at komme til at skade andre frænder. Under hans ophold i skovene skete der noget mærkværdig med hans psyke (nogen vil nok sige at han blev ustabil), han mente selv at have fået åbenbaringer af mange slags, og især en var meget tydelig for ham, “dwærge er menneske æg der er blevet dårlige” lød den, og denne sætning klyngede Jadel sig til, som om den var et halmstrå der holdt det totale sammenbrud borte. Siden den dag har Mange ment at Jadel ikke var helt almindelig i hovedet, og ingen har kunnet bevise at hans åbenbaring ikke er sand, tværtimod så har Jadel ofte set ting på hans mange eventyr der forstærker hans tro. Jadel er vendt tilbage til eventyr livet igen, og hans traumatiske fortid bliver ham fjernere og fjernere, dog er han angst for at han bringer sine fæller uheld, for eksempel var han og hans gode ven Tyderion samt en venlig men dum thalath på eventyr sammen, men kort efter deres fælles eventyr, mødte både Talathen og Tyderion en grum skæbne.

Religion: Jadel tilbeder Iloura, Og har et stort had til Klysus og hans tilhængere, han giver dem skylden for Erninis død, dybt inde i hans belastede hjerne gror hadet til dem.

Talesprog/Motto: “Dværge er bare menneske-æg der er blevet syge”, “Åhh neeej, jeg dræbte Evel Anin-Di !!”

Bedste Skill: Jadel er som nævnt meget god med en bue, men da han er spejder, så er han heller ikke helt dårlig til at snige sig og følge spor.

Bedste Kill: Den slage blodige detaljer vil Jadel slet ikke fortælle om.

Fremtidudsigter: Jadel har ikke rigtigt de store fremtidsudsigter, han vil gerne være rig og berømt. Han har engang set en elver bruge en smart repeter armbryst, og sådan kunne han naturligvis godt tænke sig

sw/pcs/jadel_irsang.txt · Last modified: 2011/04/01 11:23 by 127.0.0.1