User Tools

Site Tools


sw:start

Velkommen til Shadow World delen af denne Wiki

Shadow World er på mange måde hvad der holder rolleklubben samlet, det er det rollespil vi nok oftest spiller og det er i hvert fald det spil med flest deltagere. Herunder findes diverse links til alle mulige ting vi bruger i vores spil. Slå dig løs herinde.

Jaiman Beskrivelse af kontinentet, dets lande og disses byer og interessante steder.

Krønikerne. Her berettes der om hvad der før er sket, det skal primært betrages som en slags database over fjender, venner, steder og handlinger. Vi har ført log i en hel del år så der er mange sider at pløje sig igennem.

Kortsamlingen og Plantegninger en samling af de fedeste kort vi selv har lavet, og et par enkelte andre der er fundet rundt omkring. Her findes i øvrigt også lidt plantegninger over ting af betydning. Derudover er der også herfra adgang til diverse lister over markante våben og rustninger

Karakterene. Krigere, troldmænd, nidinge, tyve, riddere og hvad ved jeg. En liste over de pt. aktive karakterer.

Modstandere og hjælpere. Find dem for Jaiman og Emer.

De døde og pensioneredes haller Her er en længere liste over de karakterere der måtte lade livet eller vaglte at stoppe eventyr livet.

Reglfuskeri, herinde gemmer sig de aktive “house rules”

Downloads and player aids, lidt af hvert der er værd at downloade. Angrebstabeller, karakter ark, note ark og en masse andet

if anything seems odd or somehow displeases you please write us a mail and we'll get in touch (mail: ledelsen@nerdcon.dk)

sw/start.txt · Last modified: 2022/04/19 13:47 by gm