User Tools

Site Tools


sw:pcs:schumi_rekonnan

Schumi Rekonnan

Spiller: Ken Takeura

Fødselsdag: d 12. August 6040 (Gost Eesti, Gosti Hyr - Mur Fostisyr)

Race/Nationalitet: Fustir Gost

Profession: Ranger

Karakter info

Schumi er tilknyttet den nu exelirede frihedsbevægelse “Sønnerne af Mur Fostisyr Samlende Frihedsbrigade”. Schumi er flygtet fra Mur Fostisyr da komandanten for besættelsen; Hadrax Syr-bane var tæt på at fange Schumi eller endnu værre finde ud af hans rigtige navn og dermed kunne gå efter Schumis familie på øen Gosti Hyr, hvor han kommer fra. Schumis dæknavn i Sønnerne af Mur Fostisyr Samlende Frihedsbrigade (SMFSF) er “Snow Orchid”. Han er flygtet syd på med det mål at skaffe penge til at financere frihedsbevægelsen, samt etablere forbindelser som kan bidrage med at vælte regimen.

Der vides ikke så meget om Schumi Rekonnan baggrund. Man mener at han er ene barn og at hans forældre tilhøre underklassen. Rygterne siges at Shumi's far er daglejer og at hans mor er malkekone. Andre vandre historie fortæller at Shumi's familie fik konfiskeret deres egen gård under bestøttelsen og at dette har bragt Shumi's mor ud i et Alcohol misbrug.

Schumi har under hele besættelsen levet ude i naturen, da SMFSF har base i skoven Gosti Hyr. Han blev medlem af SMFSF som 16 årige, efter at have set sin onkel og tante blive henrettet på det lokale markedsplads. Shumi berbrejder udelukkende alt elendighed på besættelsesmagten og har dedikeret sit liv på at befri hele Mur Fostisyr.

Schumi har levet de sidste 5 år i skovende på, Gosti Hyr. SMFSF har flere mobile baser placeret, hvilket er en nødvendighed for at undgå besætterne. Han har lært at begå sig i naturen fra den nu afdøde leder for SMFSF Gosty Elamer som selv var uddannet ranger. Schumi er meget glad for børn og prøver så vidt muligt at tage tid til dem. Det gør ondt på Schumi at det fleste børn på baserende er forældreløs. Dette er den største motivation faktor for Schumi.

Han er af person, meget varm overfor folk fra Fustir Gost, men skeptisk overfor andre folkeslag. Dette skyldes hans Ideologi om at andre lande ikke har blandet sig i besættelsen. Han har stor respekt for folk der arbejder med naturen og lever ude på landet. Han har mindre respekt for by mennesker og eventyrer generalt, da de sætter deres liv på spil for økonomi, frem for ideologi. Shumi er ked af at blive på tvunget eventyrer rollen, men han er overbevidst om at det er en nødvendighed for at skabe kapital til SMFSF.

sw/pcs/schumi_rekonnan.txt · Last modified: 2010/08/08 16:22 by 127.0.0.1