User Tools

Site Tools


sw:map:stormport

Stormport

Ikke så stor som Port Saral men klart I den tunge ende hvad angår byer i Saralis. Stormport ligger ud til Ulor bugten i modsætning til Port Saral der ligger ud til Jaimans store indsø La’Kyran. Stormport er en meget stor og enormt vigtig by i det nordlige Saral, hvor græsset er grønt, køerne er fede og kvinderne endnu federe. Når man besøger Stormport er bekvemmelighederne altid tæt på. Man kan altid regne med et godt slagsmål i en gyde med en af byens mange tyve. Hvis man udstråler for meget selvtillid kan det være man er nødt til at besøge en af de mange beværtninger i byen for at finde en ordentlig konflikt. Hvis man skulle komme i problemer i Stormport er løsningen altid lige for hånden. Stedet er fyldt med hekse og en af dem kunne jo bære skylden i stedet. Hvis man keder sig, kan man altid besøge en af seværdighederne i byen. Blandt andet findes der mange forladte heksetårne, som man kan besøge og hærge efter behov.

Smukke Jon er tidligere “pit fighter” , og ejer nu en kro han har købt for nogen af de mange penge han tjente som kriger. Jon er en typisk Saraliner, stræk pålidelig og ikke for smart, men meget ærlig (hvilket ikke kan siges om alle Saralinere) Jon holder meget af Stormport og vil gøre hvad der skal til for at holde byen fri for “UnFritz” som de siger i Saralis.

Alenor La'haar er den typiske ranger, med bue og godt numør, han er ikke bleg for at hjælpe andre selvom han ikke tjener på det, bare han ikke kommer til at miste ting ved det. Alenor er pt. forsvundet i Stormport -skal man tro rygterne så når man forsvinder i Stormport er man så godt som død.

Igor Götterung Smith: Kistemager i byen

Fritz Wülther: Nevø til Pflemmi Wülther, ejer kroen “Den Gyldne Mace”.

Kurt Kaizer: Lillebror til Hanz Kaizer, er på Kamp Akaemi for at lære at blive en ordentlig Saraliner og ikke et sløvt drog.

Andrej Götterung Smith: Byens bedste karetmager, laver “tonsede” vogne custom-built. Bror til Igor.

Maln De’Luire: Byens bedste smed har butikken “Maln Arms”

Rosette Rnoux: Eissa præstinde i byen, hun er omkring 36 år, hun er ikke leder i kirken men en slags mellemleder. Af Jameri/Laraninan herkomst.

sw/map/stormport.txt · Last modified: 2012/06/12 13:22 by 127.0.0.1