User Tools

Site Tools


sw:pcs:hans_alizon_keizer

Hans Alizon Keizer

Baron af Brunswir og Urholt, Ridder af Brunswir, Ridder af Fayette, Fanejunker af Roog, bestiger af Dragonsfang mountains og Forsvarer af minen

Spiller: Tobias Thisted

Fødselsdag: d 1. Juni 6041 (Brunswir, Saralis)

Race/Nationalitet: Saralin

Profession: Romantic

Karakter info

Hans Alizon Kaiser er søn af kongen af Sarals broder, Edmund Alizon Kaiser. Hanz har 4 søskende ialt, Ældste bror er Friderich(10 år ældre), og den yngste er Kurt. Hanz er næstyngst med 4 år ældre end Kurt. Hanz har også en søster Brünhilde som er to år ældre end ham og endnu en bror Stefan som er 4 år ældre end Hanz.

I Hanz's første leveår boede han på kongens slot, hvor han lærte at begå sig ved hoffet og smedie ranker. Men en kold efterårs dag blev alt dette ændret. Det var meningen, at det skulle være en kort tur ud på landet for at bese nogle nye ejendomme som Hanz's ældre broder lige havde fået. Hanz var på det tidspunkt kun 12 år. På vejen ud til de nye ejendomme blev Hanz og hans broder overfaldet af en gruppe Skovmænd, Friderich nåede at stikke af inden skovmændene nåede at fange ham, men så heldig var Hanz ikke. Hanz blev taget som gidsel af skovmændene.

Skovmændene holdt Hanz som gidsel og krævede løsepenge af kongen, men kongen betalte ikke. Derfor boede Hanz hos skovmændene i 5 år. Han lærte alt hvad han ved om overlevelse i naturen af disse skovmænd. Efter 5 års fangenskab flygtede Hanz fra skovmændene og vendte hjem.

Men meget havde ændret sig på de 5 år. Hanz var ikke længere velkommen i kongens hof, derfor fik han tildelt et landområde så langt væk fra kongens palads så muligt. Der var på denne måde at Hanz blev Baron af Brunswir.

sw/pcs/hans_alizon_keizer.txt · Last modified: 2023/07/27 10:15 by gm