User Tools

Site Tools


sw:pcs:harald_tveskaeg_birkelund

Harald "Tveskæg" Birkelund

Spiller: Jacob Tvede
Fødselsdag: 12-07-6035. (Lillehul, Lu'Nak)
Race/Nationalitet: Haid
Profession: Fighter

Udseende: Harald Tveskæg har som navnet siger et tvedelt rødmosset skæg som han i ny og næ plejer, men det skal man jo passe på med, der kunne jo sidde lidt madrester og det skulle jo nødigt gå til spille. Han vejer desuden et godt stykke over de 250 pund, så hans tøj er for det meste special fremstillet. Harald går tit med en brynje (AT 13/14). Han mener at det får ham til at se slanker ud. Harald har fået byttet sit ene øje ud med et glasøje som er rød-gulligt. Han synes selv det er helt vildt fedt og så har han jo ikke mistet appetitten af det.

Andet: Harald kommer fra en lille by som hedder Lillehul i udkanten af Blue forrest. Landsbyen havde ikke råd til af blive ved med at fodre den mad glade dreng Harald den Sultne, som han blev kaldt dengang, efter som han blev ved med at vokse i bredde og ikke i højde, så derfor bestemte byen på et stormøde at Harald skulle prøve lykken ude i den store verden. De sagde til ham at langt syd på fandtes Madland og der lavede man ikke andet end at spise hele dagen lang. Der gik ikke mange halve timer før end Harald var på sin vej til Madland. Harald har senere i livet fundet ud af at det ikke nytter kun at spise, der skal også penge til for at kunne købe alt den gode mad. Derfor blev Harald eventyr/fighter og det har vist sig en ganske givtig forretning. Der er i hvert fald guld nok til et måltid mad eller otte om dagen. En god dag for Harald: Morgenmad, en snak, formiddagsmad, en snak, frokost, en øl, eftermiddagsmad, flødekager, flere øl, aftensmad, vin, godnatmad, lidt mere øl, natmad, og gud hvor et der lang tid til morgenmad, ØV. Harald bliver let forpustet og løber derfor aldrig. Det er ligesom der er noget der trykke på brystet.

Bedste skills: Harald er god med et spyd i sin hånd og har et naturtalent for at bruger skjold.

Bedste kills: Alle Harald kender elsker at høre om dengang han i sine unge dage bankede Den Store Malim med en hellebard (Stridsøkse + Spyd). Malim er i øvrigt blevet Haralds store forbillede, da Malim er god med sine næver.

Favoritspise og Favoritdrik: Harald elsker at spise, så det gør han så ofte han kan komme til det. Han er helt vild med flødekager og ellers alt hvad der serveres på en kro. Harald har altid en tønde øl eller vin med på hans eventyr. Som hans far “Svend den skæve” sagde: “Øl er godt og så krummer det ikke i sengen.”

Sang: Som alle Haider, så har Harald også et par drikkesange. Sang 1. Mel.: Åh abe, Åh abe. Den starter sådan: “ Åh ØL, Åh ØL, du er altid godt for mig, Åh ØL, Åh ØL ,gid jeg var ligesom dig, der var engang noget øøl, det smagte noget så godt lalla lalla osv.

Worship: Harald tilbeder de gamle nordiske guder, som Thor, Balder, Odin, Tyr. Han burde nok ofre til dem lidt oftere end han gør, men der er så meget der skal nås i løbet af en dag. Og hvorfor bruge alt den gode mad når naboen alligevel giver meget til guderne? Harald mener at det nytter jo ikke at de sulter ham hvis han skal kunne kæmpe for dem i Valhalla.

Fremtidsudsigter: Harald kunne helt vildt godt tænke sig at lære at danse “Lord of the dance”

sw/pcs/harald_tveskaeg_birkelund.txt · Last modified: 2011/10/04 20:48 by 127.0.0.1