User Tools

Site Tools


sw:pcs:kartagg_wolfbasher

Kartagg Wolfbasher

Spiller: Helge MacIntyre

Fødselsdag: d 2. marts 6038. (Grey Mountains - Lotshaw, Wuliris)

Race/Nationalitet: Ogre / Lot

Profession: Indurate

Karakter info

Udseende: Kartagg der er ca 3 meter høj og 2 meter bred, ses ofte med en stor stål-pighue på hovdet, en svær brynje på kroppen og et kæmpemæssigt sværd i hans store grabber. Kartagg er en stor ogre der efter normale ogre forhold er særdele velsoigneret. Men for mennesker og andre eventyre er han en stor beskidt kæmpe der lugter langt væk.

Andet: Kartagg stammer fra nogle bjerge, hvor Bjerggubben bor, folk i landet kalder ham for en lot, og kan generelt ikke lide ham, det kan Kartahgg ikke altid forstå. og han har også fundet en masse nye venner, som han tit tramper rundt med på eventyr hvor det gælder om at finde “sødekager”. Kartagg er meget glad for mad, og har en meget bred definition af hvad mad er.. Han ved ikke altid hvad der foregår i eventyrene, men han har vist sig at være en loyal ven overfor dem som han kalder venner, og selvom han lugter, så bliver han gerne tolleret (helst lidt på afstand) af de andre eventyrer, da han er den god kriger at have på sin side når det går hedt til.

Bedste skills: Kartagg er bestemt god til at slås

Bedste kills: Kartagg har engang i sine unge dage dræbt en vareulv med en sølvtallerken, og selvom han har kæmpet mod langt værre fjender siden da, er det nok den eneste af de farlige fjender han kan huske hvis man spørger ham

Favoritspise og Favoritdrik: ADVARSEL !! Kartagg har prøvet at spise næsten alt, og spiser til stadighed næsten alt, blandt hans favoritter er heste og gargoyler. Kartagg kan godt lide Øl

Sang: Kartagg har en lang rejse-sang som konstant bliver længere og længere, den omhandler hvad han har spist, og hvordan det smager. Det er en videnskabelig gåde hvordan Lotter kan huske så lange mad-sange, men alle Lotter har spisesang, det menes at de har disse sange fordi de ellers ikke kan huske hvad der er godt for dem, og hvad der er giftigt, for selvom en Lot´s mave er meget stærk, kan den alligevel ikke tåle at spise alt for meget sliggurth!

Worship: Kartagg har to Guder, den ene er Bjergguppen, der måske er en levende høvding for alle Lotterne, eller måske er en forfader der tilbedes og har fået gudestatus, det vides ikke med sikkerhed, og hvis man ellers drister sig til at spørge en Lot om det, for man ofte et tvetydigt svar, da Lotters intelektuelle formåen er begrænset, og de slet ikke ser problematikken, eller også skjuler de med deres naive enfoldighed en mørk hemmelighed omkring Bjeggubben. Den anden gud i Lotternes tro er Sagguth SPLAT!! Denne mærkelige gud fremtræder i flere lot fortællinger, og altid i forbindelse med overfald på racen af halvhøje Det siges at Sagguth SPLAT!! kommer og tramper på Lotterne hvis de overfalder de Halvhøje, især hvis de tramper på dem, så kommer Sagguth SPLAT!! og tramper på Lotten der har gjort det. Når man konfrontere en Lot med at Sagguth SPLAT!! aldrig er blevet set af andre, forklare Lotten oftest at det bare beviser hvor snedig Sagguth SPLAT!! er. Denne mærkelige overtro gør at Lotterne er angste for halvhøje, især fordi de er sådan nogle små skravl, så man kan jo let komme til at kvase dem ved et uheld !!

Fremtidsudsigter: Kartagg har engang set en af de store Loremasters i et flyvende skib, og af en eller anden grund mener han at det var en Navigator i et flyvende skib! Derfor har Kartagg besluttet sig for at blive en Ogregator. og flyve i skibe!! Desuden havde Kartagg en plan om at få en hest, men de døde altid når han satte sig på dem (men så kan man jo æde dem), derfor vil han gerne fange et “Besen-bæst” som han så kan ride på, for Kartagg har engang set sådan en, og har siden da ikke været intreseret i at ride på heste.

sw/pcs/kartagg_wolfbasher.txt · Last modified: 2011/04/01 11:42 by 127.0.0.1