User Tools

Site Tools


sw:pcs:sir_elor_blake

Elor Blacke

Spiller: Jesper

Fødselsdag: d. 18 Marts 6027 (Balen Village, Mur-Fostisyr)

Race/Nationalitet: Ky'taari

Profession: Fighter

Karakter info

Gift med Lady Juzlin Benve Blacke, de bor på Chateau Fayette i byen Fayette

Familie: Far: Karan, tidligere hushovmester i en rigere families hus.

Mor: Dana. Dana er tailor og skinner. begge bor nu i Fayette.

Søster: Gin`da gift med Morte, 3 børn. Gin`da og Morte er begge leatherworkers, de bor stadig i balen village nær Itaraan, og hjælper oprørs bevægelsen.

Søster: T`alina. T`alina er nonne i Ar-arnaar.

Søster: Mell`izar. Mell`izar er horticultist og bor nu i Fayette.

Familie baggrund: Blacke familien er en gammel arbejder familie som igennem mange generationer har arbejdet med pelse, læder og sytøj. Blacke familie navnet stammer fra omkring år 4000 hvor historien lyder at Blacke Sanguine var den eneste overlevende fra en kæntrings ulykke fra hans familie. Han startede familien Blacke I nærheden af Itaraan og som senere slog sig ned i byen Balen tæt ved Itaraan.

Elors valg af profession: Elor var tidligt igang med sin bue træning og allerede som 9 årig startede han med et flot træ sværd. Årene gik og Elor brugte tiden på at gå i skole, hvor han var klassens bedste til sprog. Han gik meget på jagt med sin familie der er skinners og sværdet blev trænet sammen med den lokale politi konstabel. Det stod klart for Elor at han ville gå våbnets vej, han tog til Itaraan og trænede med soldaterne til at blive fighter. Her var en af lærene en tidligere eventyre, og Elor blev inspireret til at følge den vej.

Rejsen til Jaiman: Efter opholdet på kasernen i Itaraan tog Elor en båd til Kelfours Landing hvor han i tre måneder arbejdede som vagt ved monopels som hans far havde handlet med et par gange. Under en natte vagt nedkæmpede Elor alene 3 haider der var kommet for at røve lageret. En aften efter vagt gik Elor på kroen “the raging threk” og der sad nogle mennesker som også ville på eventyr.

Mødet med de andre eventyre: En aften på kroen “the raging threk” i Kelfours landing mødte Elor; Olav, Wilbur, Klostodox og Kar-Lerik. De havde hørt noget om noget ballade med nogle is kreller og klostodox kendte noget til en edderkop klan… derfra gik det vilde eventyr.

Mødet med prins Kier Janis: Under krigen imellem Hertugen af Helyssa og Yathrax styret hjalp Elor Kier Janis i skovene i Ulyshak. Dette udviklede sig til et venskab der stadig består. Kier Janis belønnede Elor med skødet til et gammelt gods i herredet Fayette i Eastmeadows, Helyssa.

Mødet med Juzlin: Elor mødte Juzlin i Norek under et eventyr hvor gruppen opklarede hendes afdødes mands død. De holdte kontakten igennem breve og besøg når Elor var i Norek. De havde en fælles interesse for bøger og sprog. De blev gift i 6068 hvor datteren Solarin blev født.

Elors delmål og livsmål: At få Fayette gjort til en betydningsfuld sted på U-lyshak og på sigt Jaiman. At få “tømmer lauget” op at kører og få fjernet onde personer fra nøglepositioner i U-lyshak.

sw/pcs/sir_elor_blake.txt · Last modified: 2019/04/22 17:03 by gm