User Tools

Site Tools


sw:map:t_paw_bryggeri

T´paw bryggeri

Ky'taari bryggeriet lå oprindeligt på Mur Fostisyr, men efter Syrkarkar invasionen flygtede T'paw familien til Kelfours landing hvor de opholdt sig i en del år. Kelfurs Landing var ikke et sted et nyt bryggeri kunne genopføres da det lå for fjernt til rigtigt at kunne blive profitabelt. Overhovedet i familien brygmester Fal'qinor T'paw, var ikke tilfreds og søgte et andet sted at starte bryggeriet op-

Efter nogle år mødte en af brygmesterens sønner: Q'aylef T'paw en anden Ky'taari eventyrer ved navn Elor Blake. Elor var ud over at være erfaren eventyrer og Ky'taari også herremand over et herred i det østlige U-Lyshak i provinsen Helyssa.
Elor mente hovedbyen Fayette Village i herredet Fayette manglede noget industri, så Elor kom med et godt tilbud til Fal'qinor T'paw og han slog til. Derefter gik der ikke længe til bryggeriet blev bygget og bryggeriet gik i gang.

De første par år skulle gå med at tilpasse opskrifterne til de nye sorter, men i 6071 kunne det første T'paw bryg fra Fayette bryggeriet rulle ud i hele Eastmeadow. Brygget blev modtaget med stor ros og er i dag fast inventar på blandt andet Olav's Kro.

sw/map/t_paw_bryggeri.txt · Last modified: 2023/05/14 10:48 by gm