User Tools

Site Tools


sw:map:dalov

Dalov

Mindre by i det nordlige Saralis.
Byen er i dag allieret med Lossas, men var indtil for omkring 5 år siden underlagt Lamkurtz.
Byen opstod ved Dalov springs som var et kompleks af naturlige kilde med naturligt mousserende vand, som var rygtedes at være godt imod alle dårligdomme. Da kilden var populær blev det et sted hvor to spor i landet krydsede, med tiden blev stedet til en lille bygd, og senere en rigtig by, omend ikke så sot som sine naboer Lossas og Lamkurtz.
I år 6017 ramte en ulykke området i form af et stort jordskælv, i forbindelse med det udtørrede Dalovkilden. Der er rygter om at kilden stadig løber i hulerne lidt nord for Dalov.
Byen var dog ikke uden vand, og der er stadig fint drikkevand men ikke magisk som før selvom flere i byen gerne sælger Dalovvand som var det magisk.
I er byens kendetegn er kroen Crossroad Café som netop ligger ved byens centrale plads der også er det originale kryds.

Steder af betydning

Crossroad Café: Fin men dyr kro

The Golden Fork: Udmærket spisested, rimelige priser

Basiliskens blik: Billigt hotel, der findes letlevende damer i receptionen

Personer af betydning

Gukdresh Viveshan: Gukdresh af havlt ykin og halv suluni, folk kigger generelt lidt skævt til ham, men han er en dygtig skriver og kan en del sprog. Han arbejder som freelance skriver og læser i byen. Desuden er han ferm med en kugleremme.
Han blev den 24. maj 6073 befriet af: Malim, Peder, Toshiro, Allan, Halvor og Jadel fra nogle dæmoner der havde bortført ham (og andre fanger). Gukdresh er meget taknemmelig og kommer gruppen forbi skal de endelig kigge forbi ham.

sw/map/dalov.txt · Last modified: 2024/05/20 10:09 by gm