User Tools

Site Tools


sw:map:lossas

Lossas

By i det østlige Saralis.
Byen er ledet af lady Yvette Menhilda Kaltenbrunner, enke efter Bastian Schwender Kaltenbrunner.
Lossas er den første større by når rejsende kommer sydfra via den store Saralinske marsk eller Karish Weald. Det nyder byen godt af og den er kendt for sine venlige beboere.
Lossas har flere gange været i konflikt med Lamkurtz over indflydelse i de nærliggende landsbyer, for tiden er forholdet mellem de to magter køligt men fredeligt.
Byen Dalov nord for Lossas har i dag et fint samarbejde.

Steder af betydning

Renna's Pewter: Kendt støberi og kleinsmd der laver god kvalitets cutlery tinkrus. Støberiet er drevet af forretningskvinden Renna Arnold. rygtet vil vide hun også kan lave magiske krus, men det benægter hun fuldstændigt hver gang nogen spørger.

The Angry Crickett: God kro, et sted hvor man altid kan få en varm seng og et godt måltid mad til en rimelig pris. Kroen er ejet af Alfred Hornberger og hans familie.

Aradad's Pottery: Argus Aradad er fra Emer har et kendt potteri i byen, han laver meget fine krukker og fade.

Personer af betydning (6073)

Cina Linse: Forpagter af byens primæe ølhus hvor man altid kan få en frisk ale og en pibe tobak. Cina har langt kobberhår og nøddebrune øjne. Hun bærer velsyet tøj og har en fin stiletto i hendes bælte. Cina søger hævn mod sin søster Gina, der forrådte hende for flere år siden.

Ioviardis Jutta Widmann: Kvindelig scout. Ioviardis er en lav kvinde, med kort hvidt hår og grå øjne. Hun bærer læderrustninger og benytter gerne hendes dolk.

Magda Panzinger: Er en klassisk bagerjomfu i byen, hun er 38 år og ugift (heller ikke den skønneste mø i byen) I dag arbejder i et bageri i byen, hun blev den 24. maj 6073 befriet af: Malim, Peder, Toshiro, Allan, Halvor og Jadel fra nogle dæmoner der havde bortført hende (og andre fanger). Magda er meget taknemmelig og de kan altid få gratis brød af hende i bageriet. Magda har lidt et crush på Malim og Jadel og drømmer em en af dem en dag kommer ind i butikken og frier til hende

lady Sofia Magdalena Kaltenbrunner: Datter af Yvette og Bastian, scholar, 24 år

Wurmo Hesse: Mandlig druide. Wurmo er almindelig i udseende, med glat gråt hår og store grå øjne. Han bærer læderpanser og bruger en quaterstaff og en slynge. Wurmo er på jagt efter det væsen, der bortførte hans kone.

lady Yvette Menhilda Kaltenbrunner: Leder af byen, 44 år

sw/map/lossas.txt · Last modified: 2024/05/20 10:06 by gm