User Tools

Site Tools


sw:tales:emer6969.1

Historier fra Emer i første halvår 6069


Afgang mod Emer

Shadow World tid: 05-04-6069 til 21-04-6069
DK tid: Lørdag d.2 december 2006 kl. 16:00 - 02.00
Til stede var: Malim Narum, Kheldar Rhodan, Ricardo Fernado, Iriatienne Zondiaalis, Allan Østerby og Bumle Bouldershoulder

4 skibe sejler i konvoj mod Sel-Kai, sådan en rejse formodes at tage mellem 25 og 50 dage afhængigt af vind og vejr. Så gruppen formodes at ankomme til Sel-kai mellem maj og juni. Spilledagen gik mest mat at indkvartere folk og finde ud af for folk hvem de ville have med (flere spillere har flere karaktererne med på turen). Der var en enestående chance for at PC'ere mødtes indbyrdes hvilket også skete. Selve rejsen denne aften er der ikke meget at berette om -Der var mange bordel besøg i de havne skibene lagde til i stærkt anført af Ricardo og Malim. Vi stoppede da konvojen måtte søge ly i en bugt (Bay og Hope) i det sydligste Uruland da et af skibene (Mawdelyn) havde problemer med sit ror. Det ville tage en 5 dage og passagerer kunne tage landlov, men det blev anbefalet at man ikke drog for langt ind i landet da det ikke var et sikkert sted -Og i hvert fald ikke alene.

Uruland

Shadow World tid: 21-04-6069 til 26-04-6069
DK tid: Onsdag d.27 december 2006 kl. 13:30 - 02.30
Til stede var: Kheldar Rhodan, Rolf Retrosol, Lawrence Charles Rowentree IV, Xerxes Xenoz og Peder Tomasen

Gruppen var jo “fanget” på Uruland i 5 dage mens skibet Mawdelyn fik ordnet sit ror igen. Dette brugtr gruppen på at udforske øen -det samme gjorde mange af de andre passagere så der var noget af et rend på strandene ved bugten. Xerxes fik sig selv foreviget på en tegning af kunstren Giancomo Del Vecchio -som Gisancomo så senere skulle lave til et rigtigt maleri. Flere andre passagere fra Konvojen drog omkring og tog spændene ting med sig fra landet. Det viste sig der var en rest af den hæslige Tjiin-Kai kult der skjulte sig på øen. de blev fundet og plyndret -lederen en mægtig halvdemon blev dog ikke slået ned men spærret inde. Gruppen løb med lidt godt gods da skibene tog afsted med kurs mod Emer. Vi stoppede her

Allans Dykkertur

Shadow World tid: 26-04-6069 til 8-05-6069
DK tid: Lørdag d.20 januar 2007 kl. 15:00 - 01:00
Til stede var: Kheldar Rhodan, Xerxes Xenoz, Lawrence Charles Rowentree IV, Malim Narum, Allan Østerby, Bumle Bouldershoulder, Ricardo Fernado og Jadel Irsang.

Efter konvojen havde sat kurs mod Emer gik det i stor fart fremaf mod det frememde kontinent. Og den gode fart på trods af at Straits of Meluria er spækket med malmstrømme, undersøiske rev og pirater. En sen eftermiddag blev et lavtliggende og halvsunket skib opdaget af Volantynes kvikke udkigspost. Det blev besluttet at det hurtigste og mest agile skib Julyan skulle sende en ekspedition til den halvsunkne skib der viste sig at hedde “Lady Orchid”. Gruppen af eventyrere var mere end villige til at undersøge skibet for evt. overlevede eller tegn på hvad der var sket med besætningen. For at komme tæt på Lady Orchid skulle gruppen borde via det mindre men langt mere manøvredygtige skib Jylyan, under selve bordigen fra Julyan til Lady Orchid var vejret mildt sagt ikke godt så det var en noget hazarderet bording af Lady Orchid. Ikke alle i gruppen svømmede ligeså fermt som Fernado (Han havde ikke noget problem med at svømme i sin AT:14 !!!). Uheldet var ude og Allan Østerby røg i bølgerne i sin latterligt tunge rustning og havde det ikke været for malims hurtige og delvist hazaderede reaktion (Malim var nemlig selv i en AT:13) var Allan sunket i dybet uden nogen kunne gøre noget ved det, men Malim greb et reb og kastede sig ud fra rælingen, da Malim ramte vandet var det kun splitsekunder efter Allan og det lykkedes med lidt held og gode evner at få reddet Allan op. Det gik vist ikke op for Allan hvor tæt han havde været på at dø. Det viste sig at skibet var befængt med undeads og en større kamp på skibet gik igang. Det lykkedes dog til sidst eventyrene at bekæmpe alle de udøde på skibet og flygte fra vraget inden det sank. Der belv fundet gamle ting flere havde mistet til undeads rundt omkring på Jaiman og generelt var det en god gang plynder. Skibene sejlede videre og vi stoppede få dage før konvojen nåede den ønskede havn, nemlig Sel-kai.

Ankomsten til Sel-kai

Shadow World tid: 8-05-6069 til 16-05-6069
DK tid: Lørdag d.24 februar 2007 kl. 15:00 - 01:00
Til stede var: Kheldar Rhodan, Xerxes Xenoz, Lawrence Charles Rowentree IV, Allan Østerby, Jack den Rejsende, Korous Wildbringer, Ricardo Fernado, Elladin Cüfind'l og Peder Tomasen.

Ude på dækket af den stolte galease Volantyne stod folkene og stirrede rastløst mod den sydlige horisont hvor det mægtige og ældgamle kontinent Emer snart skulle vise sig. Pludselig råbte Ricardo “Laaaaaaaand hooooooo” Ricardo kunne skimte land mod vest -Det var de majestætiske klipper ved Prætens østkyst. Præten er frygtet i hele det nordlige Emer og sydlige Jaiman for sine morderiske og blodtørstige pirater som søger ly i Xoobas frihavn. Prætens hersker; Honarkhen Ur-Goren gør intet for at stoppe piraterne faktisk siger rygtet han giver dem ly mod betaling. Ikke destomindre slap konvojen frem uden problemer og hen mod middag kunne Eidolon ses hængende over store gamle Sel-kai og ved aftenstid lagde Volantyne til ved den store og travle tansporthavn “Sighing docks”. Gruppen var blevet kraftigt anbefalet at drage over på “The Barge Inn” som var et stor gammel kro i den travle havnebydel. Faktisk er den kro en af de finere kroer i bydelen og det store udvalg i eksotiske øl og spændene gæster er kendt så langt væk som Lethys og Kaitaine. Rygtet er at The Barge Inn er det foretrukkene sted for de rejsende Loremasters at opholde sig når de er i byen. Så stedet var et oplagt sted for vores gruppe at eventyere at slå sig ned. Der blev bestilt væresler og mad og så belv der planlagt den store indkøbstur dagen efter. Ved at forhøre sig omkring blev det klart at en stribe butikker skulle besøges: Våben skulle købes ved “Andaraks Blades” en elveralkymist som havde en ganske enestående butik med nok det bedste udvalg af magiske våben noget sted på Emer eller Jaiman, og der blev virkelig købt våben som aldrig set før -der blev på en dag langet over 4000 guldstykker over skrænken i køb af diverse magiske våben og andre fede våben. Bagefter blev den dyreste og fineste juveler besøgt -et besøg kun Xerxes, Elladin og Lawrence kunne nyde da resten af gruppen ikke var “pæne nok”.

Nogle dage senere drog gruppen ned mod det tabte rige Thannor som ligger på halvøen syd for Sel-Kai øerne. Grunden var at de havde hørt om mange tabte skatte og hjemsøgte huler fyldt med guld og skatte, desdeun havde en mindre by ved navn Brom bedt om hjælp udefra med at klare et forsvindings problem af den borgere der var begyndt at forsvinde om natten fra byen, flere i byen var sikre på at det det havde noget at gøre med at der på det sidste var set mystiske lys i et gammelt og forladt tempel i bjergne ikke labgt fra Brom.

Vi sluttede i Brom

Hvor er min raptor Fifi?

Shadow World tid: 16-05-6069 til 19-05-6069
DK tid: Lørdag d.17 marts 2007 kl. 16:00 - 03:30
Til stede var: Kheldar Rhodan, Lawrence Charles Rowentree IV, Jack den Rejsende, Rolf Retrosol, Ni-Girda Ushlink og Valo Tæskelainen.

Det var efter flytning for Juul, derfor staretde vi så sent, resumeet er skrevet af Thomas Kallehauge og Helge MacIntyre

En herre over et skummelt tempel i tæt ved byen Brom skriver
Hejsa

Jeg er en templeherre i det nordlige Emer. Jeg efterlyser min raptor øgle ved navn Fifi!!! Jeg har haft den gående i min temple som husdyr og underholdning til de børn jeg har indlemmet i mit lille doping projekt. Da jeg kom i morges var det lig over det hele og mine kære orme lå snittet op over det hele! En af mine disciple var dog ikke helt død og kunne berette at en flok eventyrer havde raided hele bulen og på mystisk vis fået Fifi til at teleporte væk…. Vis nogen slukke falde over Fifi, så send venligst bud efter mig!!! Du skal dog passe lidt på da Fifi godt kan være en smule aggresiv… Det siges at stødt peber skulle være det bedste forsvar imod Fifi..

Et andet sted på Emer skriver en Loremaster Journeyman
Kære loremaster kolleger Jeg, Journeyman af første grad Jerremias Sturmgeshutz har dette at berette Jeg står på randen af en kæmpe opdagelse… et nyt naturhistorisk fænomen.. ja nærmest en opdagelse der er så revolutionerende, at den vil forny evulotions teorierne. igennem en ung håbefuld men lettere overtroisk kandidat til vores højtærede instution, har jeg erfaret at dyreriget igen har gjort et evolutionært spring af kæmpe dimensioner. den Unge kandidat, “Jack den rejsende” kalder han sig, har berettede om et sagnvæsen der igennem evolutiones uanede veje har tillært sig en nye frygtindgydende jagtform. det drejer sig om en øgle af kæmpedimensioner… den er beskrevede som op til 5 meter høj, og med en vægt ifølge Jack på ikke mindre en 3 tons, jeg er med henhold til hans beskrivelser ikke istand til at af- eller be-kræfte et rygte om at den skulle have 2 hoveder, men sandsynligheden er dog at der kun er tale om et hovede. Det der gør dette rovdyr til noget ganske særligt er at den jvf Jack den rejsende, jager ved at teleportere sig selv !!! Baserede på disse løse rygter satte jeg mig for at undersøge sagen. Til min forbløffelse og overraskelse viser det sig at dette væsen rent faktisk eksistere !!! der er tale om en helt ny øgle art, der på forundelig vis har formået at mestre æssensens vinde, og ved hjælp af disse flyver den (for jævne folk teleportere) igennem etheren, for med pludselig og dyrisk vildskab at angribe sit bytte som den igennem længere tid har observerede som et glubsk og snedigt rovdyr. Det er endnu ikke lykkedes at indfange en af disse dyr, som jeg da det jo er mig der indgiver den første rapport har tilladt mig at kalde Teleportus jerimiasis Rex øgler. men mange bønder på egnen har set disse vildyr fare omkring, en bemærkelses værdig ting er at dyret lader til at være særdeles kræsen… ofte angriber det pludseligt med overvældene vrede og agressivitet (nogle har ment den virkede forvirrede og desorienterede efter at være dukkede op, og tilfældigt har angrebet trær huse og andre ulevende genstande i lige så høj grad som levenede kræ, men det viser blot hvor snedigt et rovdyr der er tale om, da den jo helt klar narrer selv intelligente væsner til at tro den ikke jager dem). men når et bytte er dræbt (typisk husdyr køre, får og geder), tager den til tider kun ganske få særligt udvalgte bidder af byttet før den forsvinder iigen… Jeg har grænsket dette fænomen og kommet til denne overvældende men naturlige konklusion.. Når T Jerrimiasis Rex angriber et bytte, er det både for at stille sin sult, men i ligeså høj grad for at oplade sine depoter af etheriske energier så den kan rejse på æssencens vinde. den har fomået at udvælge sig særlige glander i udvalgte dyr, som er opladede med disse kræfter, og derfor angriber den dem, og høster disse glandler, hvorefter den forsvinder igen.. Hvis vi kunne lære af disse gigantiske T Jerrimiasis Rex øgler og igennem dem finde disse magiske glandler ville vores civilisation og vores even til at rejse og ekspandere øges eksponentielt ! Jeg har allerede på vegne af vores institution ansøgt om paten på disse såkaldte Sturmgeshutz-Glander, og forventer naturligvis royalties af enhver fremtidig økomonisk gevinst der vil blive gjort af min opdagelse. Jeg har, i al ydmyghed, i Loremaster skolens navn udlovede en dusør på 750 Guldstykker til den person der kan tilfangetage et af disse pragteksemplare, og aflevere det til mig til videre undersøgelse.

som et yderligere curiosum fortæller “jack den rejsende” som ifølge ham selv er den eneste der har overlevede en nærkontakt med disse væsener at den eneste sikre beskyttlese imod væsnet er at smide peber over den ene skulder, imens man rotere rundt om sig selv imod urets retning.. Dette kan vise sig at være en militær taktisk fordel hvorfor jeg foreslår at vi holder denne hemmelighed for os selv.. Jack den rejsende har tilkendegivet at han er en meget sagte mand og ikke kunde finde på selv at sprede den information.. end ikke hvis han blev tortrede til at tale.

med ærbødighede.. deres Tjener Jerremias Sturmgeshutz

Ronosoles Gebis

Shadow World tid: 19-05-6069 til 01-06-6069
DK tid: Lørdag d.7 april 2007 kl. 14:30 - 02:00
Til stede var: Kheldar Rhodan, Lawrence Charles Rowentree IV, Jack den Rejsende, Valo Tæskelainen og Iriatienne Zondiaalis.

I byen Brom var mange mennesker glade for at eventyrene have reddet så mange af deres børn fra den fæle kult. En mand fra byen hvis børn de havde reddet gav gruppen et brev så de altid brude kunne få husly ved hans bror hvis de skulle komme forbi Tendorn som er hovedstad i riget Reandor ikke langt mod syd. Broderen hedder Ælatan Dhin'tor og har et givende job i byens magistrat hvor en er bureaukrat af 3. rang og derfor bor ganske godt. En pige ved navn Aloika Sulud hørte om deres reje og spurgte om hun kunne drage med dem mod betaling da hun var bange for at reje alene gennem Thanor Wastes, Aloika har arvet en lejlighed i Tendorn og gruppen indvilger i at tage hende med, (hun er en ganske pæn pige og får i løbet af aftenen et rigtig godt øje til Kheldar). På vej gennem Thanor wasted redder Kheldar med en velplaceret pil en mand ved navn Cataco Mutez fra at blive spist af fæle Jadebacks (også kendt som Allan biller). Cataco sværger troskab til Kheldar og sige han vil følge Kheldar til helvede og tilbage igen eller til han har reddet Kheldars liv. Efter nogle dage kommer gruppen til den særligt forarmede by Bokilder hvis kilde faktisk er løbet tør, gruppen beslutter at finde ud af hvorfor denne i forvejen ret usle by er ramt af endnu en plage og det viser sig at der ude ved nogle hvide klipper kendt som Ronosoles Gebis er nogen der har dæmmet kildet op. Derude er byen Ronosole opstået og byen er mægtig rig med en overflod af mad og vand og alle i byen er venlige frådser faktisk med meget mad og vand i det ellers så udpinte og elendige Thanor Wastes, byens leder Terecibi Jolak fortæller at det blot skyldes god planlægning, masser af vand og lidt held fra guderne. Det skulle vise sig at “gudernes hjælp” var større end man lige skulle tro. Det endte nemlig med at hele flokken blev lullet i søvn med et par gode damer, fanget og smidt gennem en magisk portal til en fremmed dimension i omegnen af Pale V. Terecibi havde lavet en aftale med dæmonhertugen Tondraenth Ardemelth om at forsyne dæmonesn krigsmaskine med arbejdere mod at Tondraenth sørgede for godt vejr og held med alle afgrøder. Gruppen blev noget fortumlede smidt gennem portalen, Lawrence var blevet dræbt under tumulten og en af deres fangetagerer var røget med gennem portalen, denne usling forsøgte at stikke af men et vel tilrettelagt skud fra Kheldars armbryst satte en brat stopper for det forsøg. Heldigvis havde en fra gruppen en dyr lifegiving med som Lawrence fik. Det viste sig til gruppen skræk at de var fanget i dette helvede sammen med pigen Aloika og manden Cataco en skikkelse nærmede sig gruppen og manden viste sig at være venlig nok, han satte dem ind i hvad der skete her. Alle skulle arbejde for Tondraenth og var man særlig stærk kunne man blive til en soldat i hans hær efter lidt modifikationer. Gruppen blev sat til at arbejde i minerne (det usleste men også der hvor der var færrest vagter og gruppen kunne begynde at planlægge deres flugt. Det viste sig der allerede var en flugt forestående og gruppen var meget velkommen til at hjælpe til, det tog lidt tid at vinde tillid ved denne flugt gruppe men da det var opnået kom gruppen hurtigt med. Det var planen at bruge en af de portaler Tondraenth sendte sine hære i kig med til at flygte hjem gennem, men det var også vigtigt portalen bagefter gik i stykker da Tondraenth er en særlig hadefuld og nærtagende dæmon. Planen gik godt, midtvejs blev det dog forstyrret af at en anden dæmonhertug angreb Tondraenths rige med andre dæmoniske horder. Gruppen kom i kamp her og Valo blev slået ihjel i kamp mod en dæmonisk ogre. Det lykkedes gruppen at genoplive ham da de fandt et forråd med magiske urter. Da alle i gruppen og de ca. 50 andre var klar til at flygte sneg flokken sig hen til portalen og aktivrede den til alt held uden nogen opdagede først til aller sidste fattede to vagter mistanke med disse to blev holdt hen med nogle constructs mens resten stak af. Åbningen på den anden side var dog ikke så blid som beregnet og da Ronosole var valgt som udgangspunkt (Da det var den sidst brugte portal fra Emer) blev hele byen udslettet i en spektakulær eksplosion. Næsten alle indbyggere blev dræbt og dem der overlevede blev hugget ned af de rasende og nu fri fanger mens resterne af byen blev plyndret. Terecibi Jolaks lig blev fundet, plyndret og spyttet på og folkene forlod glade og tilfredse de rygende rester af byen Ronosole. Det viste sig at i de små 30 dage gruppen havde brugt i den anden dimension ikke var gået meget mere end 24 timer på Emer. En pudsig ting var dog at Terecibis lig forsvandt samme aften? Gruppen nåede byen Cibis og vi stoppede her.

sw/tales/emer6969.1.txt · Last modified: 2011/10/04 09:57 by 127.0.0.1