User Tools

Site Tools


sw:npc:sir_geoffrey_charney

Geoffrey Charney

Race/Nationalitet: Laranian (faldet i kamp 28-12-6071)

Profession: Leader

Har truffet: Joag Reineken, Sir Elor Blake, Valkor Leartes, Hermod Hyggedal, Olix von Flyndern, Valkor Leartes, Robin van der Baasweiler, Oliver Langheim og Hans Alizon Keizer

Sidst set omkring: Begravet i Winterfell - 08-01-6072

Karakter info

Geoffrey har i mange år hårdt forsvaret U-Lyshaks østlige grænse mod invaderende fra Ly-Aran. Ofte en opgave han har følt sig ene om at løfte siden hoffet i Cynar sjældent skænker grænsen mod Ly-Aran mange tanker.

Han er gift med Lady Ivanna Lambert Charney, de har ingen børn selv. Men hun har to børn af et tidligere ægteskab Geoffry har adopteret: Datteren Amandine Lambert og sønnen Thornton Lambert. Ivanna blev enke kort tid efter Thornton blev født og få år efter mødte hun Geoffrey så børnene har næsten ikke kendt til en tilværelse uden Geoffrey som far.

Geoffrey er desværre ikke på særlig god fod med hans egen baron: Baronen af Stonebeach Julian Grey efter en hændelse i foråret 6071 hvor en masse soldater blev sendt til forsvar af Deepwinter og Geoffry stik mod baron Julians ordre. Det er endnu ikke opklaret hvordan dette skete, men det rygtes at være ved hjælp af magi og gnolls fra nord.

sw/npc/sir_geoffrey_charney.txt · Last modified: 2019/03/24 09:35 by gm