User Tools

Site Tools


sw:npc:julian_grey

Julian Grey

Race/Nationalitet: Laranian

Profession: Arms Master

Har truffet: Joag Reineken, Sir Elor Blake, Valkor Leartes, Hermod Hyggedal, Olix von Flyndern og Hans Alizon Keizer

Sidst set omkring: Byen Stonearch - 13-04-6071

Karakter info

Baron Julian Grey var allerede en aldrende mand under U-Lyshaks uafhængighedskrig hvor han utrætteligt stod ved Kier Ianis side.
Efter krigen blev Julian Grey udnævnt til Baron af Stonebeach, herre af Stonefell og ridder af U-Lyshak.
Lenet blev styret uden problemer de første mange år og der var et tæt samarbejde mellem herremændene i lenet. Men med tiden er Julians helbred blevet ringere og hans sind mere skrøbeligt.
Julians hustru døde under krigen og han giftede sig aldrig igen. De fik 3 børn, og af disse er hans to døtre i dag gift bort til adelsfolk i Cynar og Rhakhaan hvor de lever deres eget liv uden bekymringer for den mere barske tilværelse i udkants lenet Stonebeach. Julians søn og arving forsvandt på en rejse til Tanara for flere år siden og formodes i dag dræbt af vilde elvere eller Y'kins.
Hvad der skal ske med lenet når Julian en dag dør ved ingen, der er rygter om at Kier Ianis allerede har lovet det bort til en søn af Hertug Vodfrey Insval III af Lorne da han tabte det i et kroketspil under et sommermøde.
Julian støtter sig i dag stadig meget op af hans rådgivere på trods af nogle uheldige episoder i foråret 6071, der er blevet luret ud til en vis grad men tilliden til herremændene i lenet har lidt skade under den episode. Der er rygter om at herremanden af Summermoor - Sir Justin Pavalier selv har planer for lenet når Julian end dag træder tilbage eller dør.

sw/npc/julian_grey.txt · Last modified: 2018/04/23 10:08 by gm