User Tools

Site Tools


sw:tales:jaiman6072.2

Historier fra Jaiman - Anden halvdel 6072
Days in Rothledge Manor

Shadow World tid: 15-08-6072 til 21-08-6072
DK tid: Søndag d. 24 Marts 2019 kl. 13.00-22.30
Til stede var: Sir Elor Blake, Peder Tomasen, Toshiro Asahoshi, Francis Salamanca, zim_xerner, valkor_leartes

Holdet sad samlet rundt om bordet på Rothledge Manor og hørte fra deepwinter beboere om hvad der hente i herredet. Der var bl.a et skamysel imellem to landmænd om nogle får og en anden havde hørt rygter om Lugrokier. Gruppen besluttede at tage ud til landmændene som manglede nogle får og fandt ud af at der måske var tale om at fårene var blevet stjålet af andre end denene af de to landmænd. Gruppen fandt spor af hvad de mente var beastmen og satte efter dem. De blev efter et døgns tid fundet i en gammel mine syd for byen fellburn. Her besejrede gruppen dem, dog blev Sir Elor Blake og Valkor Leartes ret hårdt såret af en firebomb som ikke er Ky`taariers favorit element. Gruppen rejste tilbage til Rothledge Manor og hvilede sig her natten over. Dagen efter kom der en møller og bad om støtte til en ny møllesten da den gamle var flækket. Så gik rejsen til Winterdeep byen for at se på en ny afdeling af Jaimans eventyr laug som Lasse Rus ville oprette i byen. Der blev snakket om at slå lokaler sammen med Fontaine Guild. Lasse Rus fik sin første mission af Elor i form af hans embede om at finde ud af hvor de smugler skibe som sejler ind fra Bay of Ulor går i land og hvad de har med af last. Gruppen stoppede på en kro i Winterdeep.

Adlyd din mester

Shadow World tid: 21-08-6072 til 24-08-6072
DK tid: torsdag d. 18 april 2019 kl. 20.00-23.30
Til stede var: Toshiro Asahoshi, Allan Østerby og Olix von Flyndern

I byen Winterdeep sad Toshiro og Allan i møde med Lady Ivanna Lambert Charney, der fortalte en af hendes bekendte der havde hjulpet hendes mand for 2 år siden også var i byen. Han var en troldmand ud af en handelsfamilie fra Lu'nak området og han boede på en af byens bedre kroer.
Det viste sig at Allan kendte troldmanden, nemlig Olix von Flynderen, kendt som den orange troldmand fra Kelfurs Landing. Allan havde dog ikke særlig høje forventninger til Olix som han vist mest betragtede som en slags gøgler der dog kunne noget med gifte og bomber.
Efter noget tid stødte et par spejdere til der havde været ude i landet for at høre nyt. Og fra Blackton Hold var der interessante nyheder. Der blev berettet og et højst usædvanligt Jadeback og Gemsting angreb på tårnet - De her insekter er ikke kendt for at angribe befæstninger, angrebet var blevet slået ret let tilbage med det undrede kommandanten i tårnet: John the Bruce en hel del at det overhovedet var sket.
Gruppen var enige i Johns vurdering og satte derfor kurs mod Blackton Hold for at høre nærmere om den besynderlige hændelse.
Ved tårnet blev det bekræftet at der havde været et angreb af insekter. Gruppen besluttede at spore dyrene for at finde ud af hvad der drev dem mod Blackton hold og Deepwinter. Men sig drog den den yngre spejder Halfdan Tusk der var god til at spore og rimelig med en bue.
Efter en lille dags vandren vestpå mod Ly-Aran mødte gruppen 3 jadebacks. Gruppen diskuterede om de skulle angribe eller ignorere. Efter en kort votering blev det besluttet at gruppen i princippet stadig var i Deepwinter og dermed U-Lyshak og billerne derfor havde invaderet et fredeligt naboland så et angreb blev indledt. Og på trods af bilernes hårde skind og middelstærke bid blev de tre insekter nedkæmpet uden større problemer. Allan vurderede dog at Olix skulle holde igen med at kaste frostbomber mod billerne da det var overkill at benytte så dyre skyts mod så simple fjender.
Efter et dags længere vandring mod vest og nu klart inde i Ly-Aran mødte gruppen to gemstings, da disse er af ordnen arachnida og Olix har en måde at kommunikere med disse på, lykkedes det Olix at finde ud af at de åbenbart har en herre der driver dem, gemstings er meget lidt snakkesaglige, men den fortalte dog følgende til Olix “Adlyd Mester, mit liv render ud, adlyd mester, mester, mester”.
Konklusionen var at de tydeligvis tjente et andet væsen og begge blev derefter nedkæmpet uden større problemer selvom det var meget tæt på at Toshiro under kampen fik et hug med en griftbrod fra en af de store skorpioner.
Efter kampen sporede Halfdan de to gemstings videre og sporene førte ind i et sumpet område og frem til et gammelt tempel til en lokal guddom. Nemlig Sebulbas helligdom. Rundt om dette patruljerede 3 grupper, hver gruppe bestående af 2 jadebacks og 1 gemsting.
Gruppen vurderede at det ville være for meget at give sig i kast med blot dem, og de drog tilbage mod Winterdeep for at hente forstrækninger.
Vi stoppede i Blackton Keep.

Hvad sker der lige ved Sebulbas Helligdom?

Shadow World tid: 24-08-6072 til 27-08-6072
DK tid: søndag d. 21 april 2019 kl. 16.00-01.15
Til stede var: Toshiro Asahoshi, Allan Østerby, Francis Salamanca, Zim Xerner, Valkor Leartes og Sir Elor Blake

I byen Winterdeep Francis, Zim, Valkor og Elor om insekt angrebet på Blackton Hold berettet livligt af Toshiro og Allan for dem og Lady Ivanna Lambert Charney.
Det blev besluttet at drage ud til den her ruin kendt som Sebulbas helligdom i Ly-Aran. Men før afrejse insisterede Zim og Elor på at få noget mere baggrundsinformation hvorimod Allan, Francis, Valkor og Toshio bare ville vide hvor problemet var så det kunne løses.
En forsvundet handelsmand fra Winterdeep ved navn Rayburn Kantor var kommet en del i ruinen inden han forsvandt og gruppen besøgte hans virksomhed: P. Kantor & Søn i dag drevet at enken Lis Kantor. Hun fortalte Rayburn og hans folk tit var derude og hente kakler, fakkelholdere, kummer, statuer og andet godt men en dag var de ikke vendt tilbage. En gruppe var taget derud men havde ikke opdaget noget omkring ruinen, de ville ikke gå ind og kigge med havde dog kaldt ved indgangen uden at få svar., de konkluderede at Rayburn og hans entreprenør venner var blevet dræbt af røvere der kan være rimelig mange af i Ly-Aran og dorg derfor hjem med uforettet sag.
Efter dette mente Francis og Valkor det nemt kunne være en barrow wight der ikke brød sig om den sted blev plyndret. Elor tog kontakt til Lasse Rush for at høre hvad han kendte til stedet samt hvordan det gik med de 3 spejdere der var hyret til at holde øje med smuglerne i Fayleth. Lasse kendte ikke meget til Sebulbas tempel ud over at der havde mange før, for at tømme de gamle værdigenstande og det efterhånden mest var sten og kakler der blev fjernet fra templet.
Gruppen drog afsted mod Blackton Hold for at drage mod templet derfra. Fra tårnet tog den yngre spejder Halfdan Tusk med igen da han både lige havde været der et par dage forinden og desuden generelt var var god til at spore og rimelig med en bue.
Efter en lille dags ridt vestpå nåede gruppen tempel ruinen begvogtet at gemstings og jadebacks, alle blev nedkæmpet uden større problemer og gruppen drog ned i selve templet via en sammenstyrtning der var besværligt for Allan at forcere. Halfdan blev udenfor.
Inde i templet mødte gruppen flere insekter og nogle nye typrt biller der kunne selv-eksplodere. Billerne voldte nogle problemer både for deres egen side og eventyr gruppen. Selve templet var i sørgelig forfatning. Alt var pillet af væggene, møbler og statuer fjernet.

Vi stoppede inde i Sebulbas helligdom… Fortættes!

Og nu et helt andet sted på Jaiman

Shadow World tid: 27-08-6072 til 03-09-6072
DK tid: Lørdag d. 18 maj 2019 kl. 21.15-01.30
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken og Malim Naruum.

Da vi ikke var så mange denne aften valgte vi ikke at spille videre på historien i Sebulbas helligdom men i stedet følge den anden gruppe der var nået til Lethys i jagten på at finde en sin eater der kan fjerne den corruption Malim har i sin sjæl fra et fejlslagent forsøg med ond magi.

I Lethys blev der i mange dage søgt efter nogen i storbyen der kunne hjælpe, og endelig kom Endolfin på sporet at en præst der var rygtedes at kunne hjælpe. Det var en præst ved navn Theorix Vales men desværre var han ikke i byen da han var på en længere opgave i det nordlige Saralis, nærmere bestemt byen Rapata på grænsen til Xa-ar.
Gruppen besluttede sig efter lidt tøven af drage mod Rapata. I Lethys blev der også foretaget en række indkøb til både de 3 i gruppen, men også til Elor og Allan der befandt sig mange mil væk. For at koordinere med dem i Stonebeach benyttede de deres to illasaris båret af hhv. Elor og Malim til at kunne kommunikere over den store afstand. En mindre illasari har normalt en rækkevide på 100-150 mil, men ved at forbinde via den store illasari i Gryphon College på grænsen til Zor kunne der skabes kontakt efter et par mislykkede forsøg, blandt andet spurgte en ukendt mand efter en Cyrax af Nelheim på et tidspunkt?
Det blev aftalt at gruppen med de indkøbte varer fra Lethys, i første omgang drog i mod Fayette Village for der at aflevere varerene på Olav's Kro inden de ville rejse videre mod Saralis og Rapata.
Rejsen mod Eastmeadow hvor Fayette ligger i gik meget fredeligt gennem det sikre og ifølge Allan kedelige Rhakhaan. Først til hest og siden til søs. Endelig nåede gruppen byen Trollsbridge på grænsen til Eastmeadow.
I Trollsbridge måtte gruppen sove i fællessovesal da alle værelser var optaget på byens kroer. Om morgenen slog gruppen følge med den unge mand Jonathan Webb der var på vej imod byen Gaillot som ligger i nærheden af Fayette.
Under rejsen blev gruppen angrebet af en flok garker med slynger og økser der dog kom til at fotryde bitterligt, da disse blev nedkæmpet ganske let. Senere blev Endolfin noget bekymret over skovhugsten der foregik i herredet under Elors befaling og det ville Endolfin tage op med Elor næste gang de mødtes.
Vi sluttede da gruppen havde afleveret indkøb ved Olav på hans kro.

Afgang mod nord

Shadow World tid: 03-09-6072 til 16-09-6072
DK tid: Onsdag den 5. juni 2019 kl. 17:30 - 01:00
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken og Malim Naruum, Jorval Thytison og Q'aylef T'paw

Fra Fayette ville gruppen nu mod Rapata der ligger midt på grænsen mellem Xa-ar og Saralis for at finde præsten Theorix Vales så Malim kunne få renset sin sjæl.
Jorval og Q'aylef slog følge med dem så de var 5 der afsted. På regjsne kom gruppen i kamp med nogle ogres, en af bsæterne blev dræbt og de to andre stak af.
Gruppen nåede igennem Port Saral og vi stoppede i den lille flække Søndre Ambolt lidt uden for Port Saral.

Rejse gennem Saralis

Shadow World tid: 16-09-6072 til 21-09-6072
DK tid: Torsdag d 27. juni 2019 kl. 19:45 - 02:00
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken og Malim Naruum og Q'aylef T'paw

Jorval besluttede at undersøge et par ting i Søndre Ambolt mens resten af gruppen aå fortsatte uden ham, mod Rapata der ligger midt på grænsen mellem Xa-ar og Saralis, så Malim kunne få sin sjæl renset.
Rejsen gik igennem byerne Getesh, Stormport og Kelborden. I det første stykke mod Getesh fulgtes gruppen med en bondemand og hans familie.
Fra Getesh til Stormport gik alt nemt. Men ak, et par dage efter at gruppen havde forladt Stormport fandt de spor efter en gobliner og lugrokier. Så der blev slået lejr ved en ruin der var til at forsvare såfremt der skulle komme mange fjender.
Og gruppen blev faktisk angrebet af 8 gobliner og 3 lugrokier, men med hjælp fra lidt trylleri og noget middelmådig taktik lykkedes det at få nedkæmpet angrebet uden nogen kom alvorligt til skade. Vi stoppede da gruppen nåede byen Ledd i Syrania skoven.

Der lugter af ulv i Skovbo

Shadow World tid: 16-09-6072 til 21-09-6072
DK tid: Lørdag d 20. juli 2019 kl. 11:15 - 00:30
Til stede var: Endolfin Griffelin, Joag Reineken og Malim Naruum

Gruppen var jo stadig på vej nordpå mod Rapata således Malim kunne få renset sin sorte sjæl.
Da gruppen startede i Ledd besluttede Q'aylef dog at besøge brygmesteren i byen for at se hvordan de lavede deres øl. Så ville Q'aylef følge efter dem mod Rapata senere.
Endolfin hørte ved byens præst hørte om at en Illurapræstinde var blevet myrdet i den lille by Skovbo der også lå i Syrania skoven en dagstid fra Ledd -Det måtte undersøges og Malim og Joag måtte pænt følge med Endolfin på denne færd.
Byen Skovbo viste sig over de næste par dage at huse mange hemmeligheder, der lige så stille kom frem i lyset. Blandt andet viste det sig at der i byen faktisk boede en del varulve der dog levede fredeligt blandt menneskene i byen men at en ond troldmand havde forklædt sig som en stor varulv med en magisk ring der gjorde ham istand til at omforme sig til en gigantisk ulv.
Men byen blev reddet fra den onde troldmand og de andre varulve kunne bagefter begynde at vise sig for menneskene uden frygt. Byen Skovbo var gruppen meget taknemmelige og de kan altid bo i byens store hus (hvor troldmanden boede) der er ved at blive lavet om til kro i byen.
Vi stoppede i byen

De manglende ingredienser

Shadow World tid: 21-09-6072 til 15-10-6072

Gruppen renser et mindre undead temple på vejen til Rapata. Gruppen ankommer til Rapata og får snakket med “præsten” som kan stå for ritualet. Gruppen skal samle dragetand eller skæld, en Kastenwyrd svamp og en Erholt Lijle. Kastenwyrd svampen findes i huler med højt varme. Erholt Liljen findes over trætopgrænsen på bjergsider. Gruppen rejser til Lukarn og stopper der.

Stiv kuling fra nord

Shadow World tid: 15-10-6072 til 20-10-6072

Gruppen rejser fra Lukarn og op på nord siden af dragonsfang mountains, da der er rygter om huler hvor der vokser Kastenwyrd svampe. Gruppen ender i byen Velix, tæt på Velix er der en hule hvori der er en hule der er varm nok til at der kan vokse Kastenwyrd svampe.

Stanken af Malim`s prutter

Shadow World tid: 20-10-6072 til 04-11-6072

Gruppen begiver sig ud imod den varme lava grotte hvori Kastenwyrd svampen vokser. I hulen er der en kamp med en gruppe monstre som ender ud med at sige at de vil give Kastenwyrd svampen til os hvis vi tæsker den dæmon som holder dem som slaver. Gruppen går i kamp imod dæmonen og hans håndlangere og ifølge Endolfin slår Robin dem alle i ihjel på 2 sekunder. Gruppen får svampen tager tilbage til VElix og får derfra et skib til Kelfours landing. Hvor gruppen skal finde noget at lave indtil foråret kommer og Erholt liljen igen vokser.

QuellBourne sightseeing

Shadow World tid: 04-11-6072 til 13-11-6072

Gruppen hygger sig i Kelfours Landing indtil de ser et optrin ang et kort til quellbourne som en stjæler efter et mord fra en anden. Gruppen forfølger tyven på afstand da Joag klart mener at det er en heks. Gruppen ender med at fange tyven og hans vagter, tage kortet og drage imod quellbourne. Gruppen udforsker en del af quellbourne og findes drageskæld fra et oldgammel drage skelet. derefter rejser gruppen tilbage til Kelfours landing.

Sådan malker man en dæmon

Shadow World tid: 13-11-6072 til 16-11-6072
DK tid: Mandag d 18. maj 2020 kl. 19:30 - 23:45
Til stede var: Endolfin Griffelin, Malim Naruum, Q'aylef T'paw og Jorval Thytison

Gruppen Er tilbage fra quellbourne. De invitere sig selv til middag hos Otto Van Flynder og møder Jasir the icemage som evt. kan tage dem igennem passer imod syd da vinteren er begyndt at vise sit hårde vejr. Gruppen besøger Jasir før afrejse og finder ud af at de godt selv kan tracke sig igennem passet. Han tilbyder dog potions som kan beskytte imod kulde og dårligt vejr. De laves ved at malke ice demons som han summoner til formålet. Nogle fra gruppen mener at det måske lige er på grænsen til ond magi og hvis Joag havde været der havde han nok lige skulle have haft en samtale med Jasir. Malim går tilbage til Jasir efter at gruppen har forladt hans butik og køber et par potions og fortæller gruppen at han har dræbt Jasir da han var ond. Gruppen rejser igennem passet til Saralis.

Besøget på Rahrburg

Shadow World tid: 16-11-6072 til 28-11-6072
DK tid: Mandag d 31. maj 2020 kl. 12.00 - 23:00
Til stede var: Endolfin Griffelin, Malim Naruum, Q'aylef T'paw og Jorval Thytison

Gruppen rejser via mine byen Nirima til Rahrburg hvor Malim`s gamle ven Anta Rarh som havde været på pension i mange år. På Rarhburg blev gruppen vel modtaget og gamle og nye beretninger udvekslet. Anta havde fået kone og børn og savnede dagene på vejen. Gruppen besluttede at rejse til Gryphon College efter at Malim havde snakket med Zaris om en Erholt lijle. Anta havde en slup som gruppen måtte låne til rejsen ned til Leathes, byen tæt ved Gryphon College På søen mødte gruppen et undeadskib som blev nedkæmpet og sunket. Gruppen ankom til Leathes.

En zornt mindre i Zor`s miner

Shadow World tid: 28-11-6072 til 02-12-6072
DK tid: Fredag d 10. juli 2020 kl. 16.30 - 01:30
Til stede var: Endolfin Griffelin, Malim Naruum, Q'aylef T'paw, Jorval Thytison og Joag Reineken

Gruppen besluttede at tage en karet til Gryphon College hvor de hurtigt får fat i Selina som giver dem et par Erholt linjer. Hun har dog brug for hjælp til at følge en gruppe på syv studerende fra Gryphon College ud til en mine hvor de skal finde nogle svampe til deres væksthus. Gruppen tager afsted og overnatter i en naturlig lavning første nat hvor de ser Zephyr hunde snuse rundt. Dagen efter finder gruppen minen og de går ind. De studerende begynder at hakke svampene fri fra væggene. Imens kæmper eventyrene imod skeletter, wraiths og undead ogres. Imod slutningen af kampen bliver Q'aylef T'paw ramt i øjet af en klo fra en undead ogre og dør på stedet. Efter kampen får han en Zornt af Malim Naruum og en sort klap for øjet med en sølv Wyvern på af Joag Reineken. Derefter drager gruppen tilbage til Gryphon College.

Sjælden bliver hvid...

Shadow World tid: 02-12-6072 til xx-xx-6072
DK tid: torsdag d 23. Juli 2020 kl. 15.00 - xx:xx
Til stede var: Endolfin Griffelin, Malim Naruum, Q'aylef T'paw, og Joag Reineken

Gruppen er på Gryphon College men vil hurtigt til Rapata for at få de samlede ingredienser op til synde spiseren. Gruppen rejste fra Gryphon College til Leathes og derfra med skib til Rarhburg og videre af vejen til Rapata. Gruppen redder på vej til Rapata en eventyrer som alene er gået ind i en crypt. Endelig i Rapata får gruppen mødtes med præsten som udføre ritualet og Malim Naruum blev renset for sin korruption.

Allans øjne

Shadow World tid: 01-09-6072 til 10-09-6072
DK tid: torsdag d 31. Juli 2020 kl. 17.00 - 23:30
Til stede var: Elor Blake, Allan Østerby, Francis Salamanca, Valkor Leartes

Gruppen er på var blevet færdig med Sebulbas helligdom og dræbt den Krylith som herskede i templet. Templets korruption blev renset og gruppen vendte tilbage til Roghtledge Manor i WinterDeep Gruppen deltog i månedens by møde hvor befolkningen kan klage sin nød. Her var der trampet en mark ned som gruppen undersøgte, det endte i kamp med Garker og Ogarks, de blev nedkæmpet dog ikke uden at en Ogark fik givet Allan Østerby et ordenligt gok i nødden, faktisk så hårdt at hans øjne poppede ud. Efter kampen drog gruppen med Allan Østerby til Mansfield og fik fat i en magisk urt som gjorde at Allans ene øje voksede ud igen. Så gik turen tilbage til Rothledge Manor og her stoppede gruppen og Elor Blakegik igang med at indsamle rygter, informationer og viden om eventuelle opgaver i WinterDeep som vil give mening for gruppen.

Winterdeep planerne

Shadow World tid: 01-09-6072 til 10-09-6072
DK tid: torsdag d 24. August 2020 kl. 15.00 - 23:30
Til stede var: Elor Blake, Francis Salamanca,Valkor Leartes og Toshiro Asahoshi

Gruppen holdte et møde om hvad deres mål for Deepwinter opgaven var. Der blev diskuteret deepstate og Thornton som fremtidig baron. Gruppen blev dog enige om at den som lige nu var førende kandidat til baron var Sir Justin Pavalier og vi ville derfor ned og se på ham. Men heldet var ude og gruppen blev med Thornton inviteret til fest i Hovedbyen Neighmoor hvor han har sit gods. Gruppen havde et par dage og rejste derfor rundt i Summermoor for at se herredet. Summermoor fandt gruppen ud af er et rigt herrede, mine by Redstone og fiskerbyen Mansfield giver Sir Justin Pavalier en sund økonomi.

De savnede vagter

Shadow World tid: 10-09-6072 til 24-09-6072
DK tid: torsdag d 19. September 2020 kl. 17.00 - 01:00
Til stede var: Elor Blake, Francis Salamanca, Allan Østerby, Valkor Leartes og Toshiro Asahoshi

Gruppen deltog i festen hos Sir Justin Pavalier i hans palæ i Neighmoor hvor de fik rygter om at en Baron skulle til Wuliris i en periode og at Sir Justin Pavalier yngste datter ikke dannede par med nogen. Og flere mente at Lady Estelle Firstcask havde lidt for meget kontakt til Baron af Oakburn Duret

Sir Justin Pavalier spurgte om gruppen om de ville hjælpe med en opgave, en by med handel til Neighmoor der ligger igennem bjergpasset og lidt ude i Ly-Aran manglede havde mistet en karavane som transporterede ofringer til hovedbyen pga en gammel tradition i byen. Gruppen rejste derud og udklædte sig som vagter og rejste imod Summermoor. I bjergpasset blev karavanen stoppet af en gruppe røvere som angreb gruppen. Kampen var hård og ond magi, pile og firebolts fløj igennem luften, Allan blev besat af en dæmon, Valkor fik en kølle i hovedet og Toshiro fik et blåt øje. Elor stod som sidste mand imod en trold som han til sidste besejrede. Elor fik gruppen op med urter og psykisk førstehjælp.

Return of the The King

Shadow World tid: 24-09-6072 til 26-09-6072
DK tid: torsdag d 30. November 2020 kl. 19.00 - 23:00
Til stede var: Elor Blake, Francis Salamanca, Peder Tomasen og Toshiro Asahoshi

Elor og Toshiro var efter kampen i passet på vej imod Kilde Templet hvor vognlæsset skulle afleveres. Allan og Valkor var gået direkte imod Neighmoor. På vejen mødte de Frank og Peder som var blevet hyret til at stoppe vognen så den ikke nåede frem til Kilde Templet. Manden der havde hyret dem var handelsmanden Mateus, som dog havde udgivet sig for at være munken Erasmus. Men i templet kunne munkene fortælle at Erasmus havde været død i mange år. Handelsmanden Mateus havde også ønsket at blive borgmester for den lille by hvorfra ofringerne kom. Alt dette førte til at Elor blev mistænksom og måske havde Mateus også hyret gruppen som overfaldt dem i passet. Mateus var dog ikke i byen og gruppen brugte to dage på at opsnappe flere rygter. Den ene aften gik med en tur på baren Floor hvor Peder forsøgte sig som “the king” med meget lidt succes. Derefter havde Frank først succes med damerne ved at komplimentere deres tæer, og senere gik det den anden vej, da et magisk spejl løftede selvtilliden hos den unge dame og så var Frank ikke i hende værdig mere.

Payback for Aguste Mateus

Shadow World tid: 26-09-6072 til 04-10-6072
DK tid: søndag d 27. December 2020 kl. 14.00 - 23:30
Til stede var: Elor Blake, Francis Salamanca, Toshiro Asahoshi og Valkor Leartes

..

Urent Trav

Shadow World tid: 04-10-6072 til 10-10-6072
DK tid: søndag d 4. April 2021 kl. 19.00 - 01:00
Til stede var: Elor Blake, Francis Salamanca, Toshiro Asahoshi og Valkor Leartes

Gruppen havde efter fangsten på Aguste Montez fået at vide at vide at Juzlin skulle tale med dem hurtigt.
Gruppen red tilbage til Rothledge manor, på rideturen fortalte Frank at hans hest var bange for pile, dette udløste en debat om hans hest overhovedet var berettiget til at leve, da sådan en hest kunne formere sig og avle dårlige heste med fejl.
Elor opdagede dog også at hesten var mærket, uegnet til avl. Frank ville dog ikke af med sin hest og påstod at den kun hyggede sig med hans muldyr Molly, Elor ser dog stadig at den skal kastreres.
Under aftensmaden meddelte Juzlin at der i byen Wortinkle på nordkysten af Deepwinter var rygte om en slags problemer hun gerne ville have undersøgt.
Gruppen aftalte, at gå undercover ind i byen for, at finde ud af hvad der var i gære. Det forstod Valkor desværre ikke helt, så han gik foran i køen og erklærede at han havde ret til at gå foran fordi han var “realm knight” af området. Havnefogeden fortalte at, der var et fyrtårn som de havde mistet kontakten til og at, det ikke lyste længere.
Resten af gruppen ventede/“gemte sig” og gik først til havnefogeden da Valkor havde fortalt alle at realm knights var i byen for at redde dem.
Gruppen sejlede med en fisker ud til fyret og på molen indtil fyret stod der en heks og fire krigere. Kampen startede, Frank, Toshiro og Valkor brugte magi til at nå molen og gik i kamp, Elor støttede med pile fra båden. Da kampen var godt i gang sprang døren til fyret op og fire beastmen væltede ud og angreb gruppen.
Heksen og hendes krigere trak sig ind i tårnet og pludselig gennem en portal hidkaldte hun en dæmonisk skabning, som næsten slog Toshiro ihjel.
Frank og Elor som var kommet ind i tårnet via toppen af fyret skyndte sig ned og hjalp til i kampen. Efter kampen snakkede Elor videre om Frank`s hest, som var en risiko for hele hestebestanden på Jaiman. Så der skulle tages affære, med den kastration.
Gruppen sluttede rundt om bordet i Rothledge manor, hvor Frank besluttede at udsætte snak om kastrationen af hans gode hest.

Barrow wraiths og ekstravagante fester

Shadow World tid: 10-10-6072 til 13-11-6072
DK tid: fredag d 30. April 2021 kl. 14.30 - 00:30
Til stede var: Elor Blake, Francis Salamanca, Toshiro Asahoshi og Valkor Leartes

I Rothledge manor hørte gruppen ved rundbordet nyt om hist og her i herredet Deepwinter
Der kom et brev fra Winterdeep om at der var en spøgelse på færde i byen.
Gruppen tog afsted og ankom over middag til byen, sherif Robert fortalte at spøgelset ikke havde angrebet nogen, men dog været på besøg flere steder og skræmt beboerne.
De steder spøgelset havde været inde, havde folk følt sig svækket, gruppen konkluderede hurtigt at der var tale om en ægte undead af en slags.
Der var tale om seks steder spøgelset havde været inde.
Hos Smeden Terry, hvor spøgelset havde kigget på hans kones smykkeskrin. Han havde også ramt spøgelset med sit magiske kortsværd, før det flygtede.
Hos bardamen Lucinda, hvor spøgelset havde taget et par trusser med sig.
Hos Maryanna, hvor det stod foran hendes das.
Hos Oleg , Hvor spøgelset kom ud af ingenting og rakte ud efter en lysestage.
Hos barden Djames Bax, hvor han havde ligget i sin sofa med sin date, da han pludselig opdagede at spøgelset var i gang med at rode ved hans instrumenter, men da han rejste sig og anråbte spøgelset, rakte det sine arme ud mod hans hals, hvor der hang en halskæde som han for nyligt havde købt.
Gruppen kom frem til, at alle steder undtagen hos Lucinda var der genstande som for nyligt var blevet købt hos Ly-aran Tom.
Genstandene blev samlet og gruppen hang dem op i en pose i en mindre park i Winterdeep. Om natten kom spøgelset frem og tog to ringe som Terry havde foræret sin kone.
Gruppen fulgte efter spøgelset som fløj afsted imod Ly-Aran.
Efter tre til fire timers rask gang, mistede gruppen spøgelset af syne.
Men så en mindre lejer af eventyre, som de slog sig sammen med og overnattede her.
Næste morgen tog gruppen ud til de gravhøje, der lå kun to kilometer sydvest for lejeren.
Efter lidt søgen fandt gruppen graven, som var blevet røvet, genstandene blev lagt tilbage og gravkammeret blev ryddet op så godt som muligt.
På vej tilbage imodWinterdeep gik snakken på om spøgelset som Lucinda havde set måske ikke var et spøgelse, men en stalker. Gruppen besluttede at forsøge at finde ham, dette ikke på grund af at Lucinda var en 21 årig smuk kvinde. (AP 90)
Efter gruppen havde forsøgt at finde frem til manden med mindre held, på grund af nogle darkness spells i en baggård som en cleric tolkede som unlife, kunne Lucinda fortælle at Kalle fra garnisons køkkenet, måske godt kunne være del skyldige, da han ofte bare stod og gloede på hende i baren.
Gruppen tog til garnisonen og fandt under Kalle`s madras et par trusser som Lucinda manglede. Trusserne havde dog en fugtighed som gjorde at gruppen ikke valgte at tage dem med. Kalle fik en alvorlig advarsel af Elor Blake.
Gruppen meddelte Lucinda at problemet nu var væk.
Frank inviterede spontant Lucinda til en vinterfest på Rothledge manor. Dette udløste et spektakulært planlægningsarbejde fra hele gruppen med Valkor i spidsen.
Invitationer blev hate udsendt og datoen sat til 12 November.
Dagen før festen ankom de første gæster, alle sir`s og to baroner kom til festen, Luis Rodere, U-Lyshak indenrigsminister ankom først på dagen, hvor også loremaster Malim Pelax gjorde sin uanmeldte ankomst. Festen var med temaet intet lokalt, der var illusionister fra Lethys som lavede winter wonderland, et band fra Ixbridge og dansere fra Meluria.
Festen sluttede ud på de sene nattetimer og blev af alle anerkendt som en af de bedste fester de havde deltaget i. Frank og Elor Blake snakkede løst videre, om hestes ret til at formere sig hvis de har handikap.

sw/tales/jaiman6072.2.txt · Last modified: 2022/04/28 13:40 by gm